Farmece barbatesti

Print Ador mirosul proaspat al unui barbat. Acel miros de imediat-ce-a-iesit-din-dus, combinat cu mirosul de cafea fierbinte, abia turnata in cana mare, peste care s-a pus o lingurita de zahar brun. E drogul perfect pentru diminetile in care somnul n-a fost cel mai linistitor, gandurile nu-s cele mai bune si simturile nu-s functionale la capacitate maxima.

Apoi, imi place sa privesc ritualul de ingrijire al unui barbat (nu, nu vorbesc de manichiura si peeling facial, vorbesc despre barbati). Daca s-ar putea sa fac asta si fara sa ma observe, ar fi minunat. Cum iese din dus doar cu un prosop in jurul mijlocului, se mai spala o data pe fata, apoi pe dinti, apoi foloseste deodorant din belsug si incheie totul cu o apa tonica aruncata neglijent peste moaca inca somnoroasa. Cu ochii mici si zambetul larg, inconjurat de mirosul gelului de dus, isi duce cafeaua la buze si apoi isi aprinde absent o tigara. Spectacol de urmarit cu atentie, in liniste, in diminetile racoroase.

Dar cel mai mult imi place atunci cand mirosul acela proaspat si puternic masculin imi inunda narile de foarte aproape, el ignorand complet ca eu sunt gata de plecat la munca, imbracata, aranjata si machiata, imbratisandu-ma strans in loc de sarutul tipic “sa ai o zi frumoasa”, picurand apa pe hainele mele proaspat calcate.

Barbatul asta descris mai sus e, stiu sigur, barbatul la care s-au gandit cercetatoarele de la Farmec atunci cand au creat noua gama Gerovital H3 Men. Daca va comandati orice de la Farmec si adaugati unul din produsele Gerovital H3 Man, aveti 10% reducere la toata comanda.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *