Vodafone – Ai puterea să reușești pe drumul tău (P)

12661761_10153529633784005_915016297866171519_n Cred că singura trăsătură de caracter care nu mi-a lipsit niciodată e ambiția. Uneori, ambiția asta s-a transformat în încrâncenare, alteori în încăpățânare. Dar de lipsit, niciodată nu mi-a lipsit. Temperamentul meu vulcanic, dorința de a depăși tot ceea ce mi se spunea că nu pot depăși, toate momentele în care i-am auzit pe alții spunându-mi că nu pot, astea sunt parte din tot ceea ce sunt acum: nu un om mai bun, dar un om încrezător în forțele lui. Iar încrederea asta a venit exact atunci când credeam că n-o să mă mai pot ridica. Sau că mai departe de aici nu pot să merg, ăsta e capătul.

Când am plecat din Sibiu spre Timișoara, în urmă cu aproape zece ani, nu aveam nimic. Speranțele se transformaseră de mult în fum, viitorul trebuia să fie undeva la limita subzistenței: cât să nu-mi lipsească nimic, să am ce mânca, să am un acoperiș deasupra capului și un job care sa ma țină legată de el vreo 18 ore pe zi. Să nu mai simt, să nu mai cred, să nu vreau nimic mai mult. Apoi, Timișoara a început să mă vindece. Să mi se arate și să-mi arate cum e un oraș viu, plin de oameni care fac – nu doar există. Am scos capul în lume prima oara la mai bine de un an de când locuiam aici și m-am lăsat cucerită de doamna asta cochetă – Timișoara.

Aici m-am îndrăgostit prima oara după multă vreme. Aici m-am simțit femeie din nou după la fel de multă vreme. De fapt, cred că aici am învățat să fiu femeie, să-mi accept vulnerabilitățile și să cred din nou în inimă. Orașul ăsta, într-un fel numai de el știut, mi-a adus la ușa casei liniștea după care tânjeam atât de tare.

Tot aici am învățat că pot oricând să ma reinventez. Oricât de imposibil ar părea, oricât de greu ar fi, am puterea să reușesc să-mi croiesc drumul exact așa cum mi-l doresc pentru mine. Nu e nimic motivațional în ce spun, e doar ambiția despre care vorbeam la început. N-am așteptat să primesc de la alții. N-am așteptat ajutor. Am muncit și am strâns din dinți, am tras de mine și de cei din jurul meu – cu care am mutat niște dealuri mici, atât cât să conteze.

Am crescut așa cum îmi doream să cresc. Sunt selfmade, mi-am îmbrățișat toate greșelile și sunt perfect conștientă de imperfecțiunea mea.

Drept urmare, odată cu Vodafone, îți spun ție, omule necăjit de prea multe greutăți care par să nu se mai termine: ai puterea să reușești pe drumul tău. Eu îți spun prin vorbe scrise, Vodafone îți transmite asta prin vocea lui Victor Rebengiuc:

„Power to you”, prin puterea fiecăruia dintre noi și puterea rețelei Vodafone, a devenit, de azi, un manifest. „Suntem 19 milioane de români în țara asta. Și n-om avea noi multe autostrăzi, dar sigur avem 19 milioane de drumuri spre mai bine. Și o retea de încredere care te susține, oriunde și oricând, pe drumul tău spre succes. Ai puterea să reușești pe drumul tău.”


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *