Farmec, lapte Doina si memoria afectiva

Singurul produs din portofoliul Farmec pe care il am acasa si nu-l folosesc decat foarte rar (desi imi place la nebunie) e laptele Doina. E mirosul copilariei mele, cel care se imbina cu mirosul lemnului de brad ce arde intr-o soba de teracota, mirosul noptilor de iarna cu febra in care o mana blanda si calda ma mangaia pe frunte duios.

E mirosul bunicii mele, femeia care m-a invatat de cand eram de-o schioapa cat e de necesar sa-ti ingrijesti pielea. Daca inchid ochii, o vad cu cata migala se dadea cu crema pe corp si fata, incet, cu timp, in singurul moment al zilei in care isi permitea sa se rasfete. Intotdeauna dupa ce-si cremuia bratele cu grija, venea la mine si-mi dadea un pipic usor pe frunte, dupa care ma strangea la piept. Mirosul acela de crema proaspata era “acasa” pentru mine.

Vorbeam cu Cristina acum doua zile despre cum amintirile noastre cele mai vechi sunt, de fapt, amintiri despre mirosuri. Laptele proaspat fiert, mirosul panii calde, mirosul cremei de maini a bunicelor noastre, toate astea sunt amintiri create in frageda copilarie si pe care nu le uitam o viata. De aceea mi-e greu sa folosesc laptele Doina. De cate ori simt acel miros, ochii mi se umezesc si dorul de bunica mea isi face simtita prezenta.

De aceea ma bucur mult ca Farmec a reinventat laptele Doina si, de cateva zile incoace, exista pe piata o noua crema Doina, despre care sper foarte tare sa aiba alt miros (inca n-am apucat s-o testez, pachetul ma asteapta acasa, sa ma intorc din calatorii).

Crema Doina Farmec

Ceea ce mi-a placut foarte tare a fost campania de lansare a produsului, mai exact melodia special compusa de Krem pentru Doinita, ce tinde sa devina obsesie pentru mine: are si ritm fain si versuri care prind.

Iar daca veti comanda online la Farmec produse de minim 100 de lei (intre 4 si 24 noiembrie 2013), Doinita, mezina familiei Doina, va fi automat adaugata in pachetul ce va va sosi la usa.

Si nu uitati: pe pagina Romance cu Farmec gasiti povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi! In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur!

Ultrabooks Toshiba

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *