Femeia safir

Când eram mică şi mergeam pe stradă prin cartier, se mai întâmpla să treacă pe lângă mine câte o femeie despre care ştiam de când o vedeam că va lăsa în urma-i un parfum discret şi minunat. Era un miros proaspăt, amestecat cu ceea ce mi se părea că e un parfum fin. Şi-mi doream ca atunci când voi fi mare să las si eu în urma mea parfumul acetsa discret de femeie misterioasă. De fapt, aveam să-mi dau seama mult mai târziu, acea prospeţime era dată de curăţenie şi îngrijire, nicidecum de parfumuri fine şi scumpe (chiar dacă şi ele contribuie la impresia generală).

Iubesc să simt curăţenia pe mine şi de cele mai multe ori ea nu poate să existe în exterior dacă nu există şi în interior (începand de la alimentaţie si terminând cu gândurile zilnice). Iubesc să am secrete de îngrijire pe care iubitul meu să nu le ştie, doar să se bucure de rezultatul lor. Misterul vine şi de la asta, acel mister pe care barbaţii îl adoră. Şi cel mai mult iubesc momentele în care el îşi îngroapă nasul in curbura gâtului meu, spunându-mi “ce bine miroşi”. Zâmbesc şi-mi aduc aminte de ceea ce-mi doream când eram mică: sa fiu “proaspătă” întotdeauna.

Cei de la Farmec mi-au trimis sătămânile trecute o cartolină în care-mi spuneau că sunt femeia safir. Am râs puţin, dar apoi mi-am dat seama că măcar la partea cu naturaleţea au dreptate: dă-mi o cabină de duş, un săpun, o cremă pentru corp, una pentru faţă, un deodorant şi gata, nu mai am nevoie de nimic. Nu mă machiez, nu-mi pun tone de parfum pe mine, mă îmbrac lejer, nu merg la solar.

cartolina_femei_gh3_evo_deo_safir

Pe lângă asta, am primit spre testare şi deodorantul H3 Evolution cu acid hialuronic (gama asta, H3 Evolution, rămâne gama mea preferată de la Farmec), cel care se numeşte – cum altfel – Sapphire. Din descrierea produsului: note de trandafiri și iasomie, construite pe baza sofisticatului lemn de santal.

3797 gh3-deo-sapphire

Îl folosesc de două săptămâni, deja, şi pot să vă spun că face ceea ce niciun alt deodorant n-a facut pana acum: e foarte delicat cu pielea, pe care n-o usucă deloc; iar asta, pentru un deodorant, e foarte important.

Gama asta nouă de deodorante mai are alte două, în afară de Sapphire: Pearl şi Diamond. Zic că le puteţi încerca, garantez că o să vă placă mult.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *