Intalnirea mea cu pasiunile voastre

LE 1 martie 2013: avand in vedere ca unul dintre castigatori, Roman mai exact, nu mi-a oferit nci pana acum adresa de corespondenta pentru a-i trimite premiul, am decis sa ofer macheta Renault unui alt comentariu care mi-a placut, si anume cel al Sabinei.

Acum cateva zile v-am povestit despre marea mea pasiune si v-am provocat si pe voi sa-mi povestiti despre pasiunile voastre. Mi-ati lasat niste comentarii minunate, din care (ca de obicei) imi e foarte greu sa aleg trei care sa fie premiate de Renault Romania. Mi-ar fi fost mult mai usor sa aleaga ei comentariile, dar, cum asta nu se poate, o sa o fac eu. Cu mentiunea ca mi-au placut toate, dar toate, pana la ultimul cuvant!

N-o mai lungesc si va spun care sunt comentariile castigatoare ale unor machete simpatice tare, cu Noul Renault Clio. Si o sa va spun si care au fost criteriile, ca-mi place transparenta.

Comentariul Alinei mi-a placut foarte mult din doua motive: ador baschetul si, pe langa asta, am fost si eu sportiva de performanta si stiu cum e sa pastrezi mereu in suflet dragostea pentru sport.

Al doilea comentariu castigator este cel al Nadinei, pentru ca ma identific cu pasiunile ei mistuitoare. Sunt la fel de volatila (desi asta nu e chiar cuvantul potrivit), la fel de entuziasmata cand intalnesc ceva ce-mi place, la fel de superficiala in anumite momente. Asta e farmecul nostru, al femeilor.

Iar comentariul cu numarul trei e cel al lui Roman. Pentru ca a scris asta: “esti liber sa zidesti credinta intr-un caracter”. Si pentru restul comentariului, care vorbeste despre credinta intr-o lume care nu mai crede in aproape nimic.

Mi-a placut mult ideea celor de la Renault Romania, de a ne ruga sa povestim despre pasiunile noastre. E drept, de cele mai multe ori cam uitam de ele, uitam sa le cultivam, sa le crestem, sa ne imbogatim sufleteste prin ele si ne lasam prinsi de viata, de problemele ei care nu suporta amanare, fara sa ne dam seama ca, uitand de pasiuni si de ceea ce ne face fericiti, uitam de sufletul nostru si de mangaierea pe care i-o putem aduce atat de simplu.

Noul Renault Clio a ajuns in Romania in luna octombrie a acestui an si e printre primele tari unde s-a adus modelul cel nou. Cu un nou design (care se defineste, spun producatorii, prin pasiune) si o tehnologie noua, pretul lui (pentru o versiune foarte bine echipata) este de 10.200 de euro (aproximativ, desigur). Adica deloc scump. Daca stau la fel de bine si la capitolul service, we have a winner.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *