Draga doamna Jofi

(pentru cine nu stie, doamna Jofi este Sofia Irimie, sefa departamentului de cercetare al Farmec; o femeie minunata, care a creat majoritatea produselor din portofoliul Farmec, inclusiv celebrul Triumf)

Va scriu acum asa, de drag si pentru ca astept de multa vreme sa apara in portofoliul Farmec un produs pe care il folosesc, din pacate, de la alta companie. Cu alte cuvinte, va rog din suflet, va implor, sa faceti un BB cream, adica o crema de aia care acopera imperfectiunile, inerente de altfel chiar si la un ten curatat si aranjat asa cum este al meu.

Rugamintea mea vine dupa o logica dezvoltata in cativa ani de folosire neintrerupta a produselor Farmec, fie ele din gamele Gerovital sau Aslavital (preponderent aflate in casa mea): dupa ce ma bucur de minunile pe care le face gelul anticearcan de la Aslavital MineralActiv, dupa ce imi rasfat tenul cu cremele hidratante de la Gerovital H3 Evolution (iarna) si Aslavital MineralActiv (vara), mi se pare normal sa ma bucur de aceeasi calitate si la o crema BB, importanta pentru machiaje.

Stiu ca dumneavoastra nu va machiati si, cand o faceti, aveti mare grija ce puneti pe fata dvs. stiu ca nu sunteti de acord cu produsele cosmetice care acopera imperfectiunile, ci cu acelea care le repara, stiu lucrurile astea, dar sunt momente in care simt ca as vrea o solutie rapida la niste probleme pe care le-as putea rezolva in cateva zile.
Daca o sa faceti acea crema BB, va promit ca n-o sa abuzez de ea, ca o sa ma demachiez cuminte, in fiecare seara si dimineata, ca voi folosi in continuare mastile cu argila care-mi fac atata bine, ca voi folosi cremele pentru fata in mod corect.

Dar, va rog, faceti odata crema aia, ca o astept ca si cand.

Cu drag,
Oltea.

PS pentru cititoare: pe pagina Romance cu Farmec gasiti povesti fermecatoare ale unor romance de succes si concursuri pregatite special pentru voi! In plus, puteti castiga si o excursie pentru doua persoane, oferita de Eximtur!

 

Ultrabooks Toshiba

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *