Marci clujene, eveniment de marca – Cluj Brands Tour

Cu Alina si Razvan am o relatie speciala: suntem prieteni, in ciuda distantei, vorbim la telefon cel putin o data pe saptamana si online zilnic. Lucram impreuna (cateodata), ne sfatuim, ne povestim vietile. E acel gen de relatie despre care stii, la un moment dat, ca e pe viata.

Ma bucur ori de cate ori au o idee buna si o pun in practica, pentru ca stiu si eu cat de mult trebuie sa muncesti ca sa ramai focusat pe zona asta de online in care inca bajbaim si ne cautam drumul. Ideea lor de anul trecut, Cluj Brands Tour, a prins viata si peste 2 zile va incepe a doua editie. Chiar daca am mai fost la unele companii, sunt convinsa ca si in acest an o sa am niste povesti demne de aratat altora. Ca eu ma uit dupa oamenii care fac lucrurile sa existe. (ca sa va faceti o idee, anul trecut am scris nu mai putin de 7 articole in timpul si dupa eveniment)

Maine plec din nou la un eveniment care imi e mai mult decat drag. Ma simt ca la scoala, pentru ca merg acolo ca sa invat despre tot felul de lucruri pe care le folosesc zilnic. Plus ca abia astept sa-i reintalnesc pe clujenii bloggeri, care au fost primii oameni cunoscuti in periplul meu onliner-istic.

Cluj Brands Tour este un eveniment TVdece realizat cu spijinul Primăriei Cluj-Napoca. Sponsori principali: FarmecNapolactUrsusJolidonElectrogrupArobsLiliacGimmyLumea lumânărilorPartener media: 24 FUN ClujParteneri: Hotel AthosBistro MaitresseAutonom Rent-A-CarWebfactor


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *