Feeric – moda si modele, din spatele scenei

Pe cat de nepasionata sunt de tendintele in moda, de hainele care se poarta, de culorile in trend, pe atat de fascinata sunt de viata modelelor si a creatorilor de moda. Zilele astea citesc biografia lui Coco Chanel, femeia care a revolutionat industria modei, care a inovat tot timpul, pana in ziua in care a murit. Chanel e o institutie, dar Gabrielle a fost o femeie incercata, care a trait in trecut prea mult, a carei viata personala a fost un haos incredibil. Invat atat de multe din povestea vietii ei si e reconfortant sa vezi ca o femeie asa cum a fost ea poate sa aiba bucurii, suparari si trairi la fel ca un om de rand.

Maine plec la Feeric Fashion Days. Nu ca sa vad prezentari de moda, nu ca sa ma inspir in alegerea culorilor de toamna-iarna ale garderobei mele, ci ca sa vad viata dincolo de prezentari, sa simt nebunia din spatele unei prezentari de moda, sa aflu secrete pe care sa le impartasesc cu voi sau sa le tin pentru mine, daca asa trebuie. Sa vad acele fete frumoase pe care toata lumea le admira, dar despre care putini stiu cat de mult muncesc si se sacrifica. Viata de model nu e una usoara si nu de putine ori am auzit tot felul de povesti despre compromisurile pe care modelele trebuie sa le faca pentru a primi o prezentare pe catwalk. Daca o sa reusesc sau nu sa aflu niste lucruri de culise, vom vedea in week-end.

Festivalul are o pagina de Facebook, un site si un partener al online-ului pentru cele doua seri de gala, adica Buonavista Banqueting. Eu voi fi din nou sofer desemnat, pe o Skoda, bineinteles, de la Porsche Timisoara, iar colegele de drum sunt Alexandra, Anca si Denisa.

Ne citim in week-end cu noutati de la Feeric!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *