Supernet by Vodafone – the reveal (P)

vodaffone supernet Nu, n-am luat-o razna deodata si nu am ajuns sa scriu in limba engleza. Doar ca asta mi se pare o veste faina, despre care va spun si voua mai jos. In plus, treaba asta cu netul mobil a juns, in Romania, pe culmi nebanuite. Operatorii se bat in a oferi ce e mai tare la preturi extrem de mici, de raman strainii “bouche-bee” cand ajung pe meleaguri romanesti. Timp sa fie, ca net avem o gramada.

Dar sa ramanem la Supernet™ si la ce inseamna asta, mai exact. Ce nu e, e clar: nu e un produs sau un plan tarifar nou. Ce este? Cea mai recenta implementare Vodafone, menita sa sa ofere o experienta si mai buna in utilizarea smartphone-urilor. Adica un program care reuneste patru componente principale:

* viteza mai mare (UltraSpeed™ – incepand de acum, toti utilizatorii Vodafone beneficiaza de viteze ridicate de transfer: vitezele 3G cresc substantial, pana la 43,2 Mbps, iar utilizatorii serviciilor 4G beneficiaza de viteze de download de pana la 300 Mbps)
* protectie sporita pentru dispozitivele personale (MaxProtect™ – disponibil tuturor clientilor Vodafone, fara a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicatii. Serviciul asigura protectie antivirus, anti-phishing, si antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin reteaua Vodafone, gratuit pentru clientii cu abonament RED)
* streaming video fara probleme (XStream™ – unctioneaza prin intermediul unui algoritm exclusiv Vodafone de optimizare, precum si prin reteaua All-IP a Vodafone, ce asigura o experienta superioara de streaming)
* solutie de securitate pentru companii (SecurityPro 2.0™ – companiile primesc Solutia de Securitate direct din reteaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejata, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate; angajatii vor putea, de asemenea, sa navigheze pe Internet fara grija virusilor sau a pierderii datelor companiei.)

Cu alte cuvinte, foarte bine si pentru mine, ca am si net si voce de la Vodafone, am un abonament RED si, asa cum spunem pe Twitter saptamana trecuta, sunt un client multumit si nu prea am de gand sa renunt la ei in viitorul destul de indepartat.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *