Riduri, suflete si leacuri

Cred ca niciodata n-am fost mai constienta de ridurile mele ca in perioada asta. Mi se pare ca toate acele riduri ce trebuiau sa apara pana acum m-au asaltat si au venit deodata in ultimele doua luni. Da, e paranoia, nu e realitate, dar oboseala poate sa faca ravagii in capul unei femei ce nu mai stie foarte bine cum e cu odihna.

Paradoxal, imi iubesc ridurile. Multe dintre ele sunt de expresie, de cand ma stiu rad foarte mult, chiar si atunci cand imi vine sa strang pe cineva de gat. Altele sunt de la experientele anilor ce-au trecut peste mine, iar urmele lor ma fac constienta de un trecut frumos si usor zbuciumat. Sa nu-mi iubesc ridurile e ca si cum nu mi-as iubi amintirile.

In antiteza cu ridurile din jurul ochilor mei e starea mea de spirit. Atat de plina de energie nu m-am simtit niciodata, as face 200 de lucruri intr-o zi, as calatori intruna (pentru prima oara in viata mea am programate doua city break-uri in afara tarii in urmatoarele trei luni), as iesi in fiecare seara (oh, wait…chiar ies in fiecare seara).

Daca pentru suflet leacurile se gasesc in noi si in lucrurile pe care le facem de drag, pentru riduri e mai simplu de atat, ca sunt la un click distanta sau la farmacia din cartier. Farmec a lansat de cateva luni o noua gama pentru noi, femeile astea care sufera la aparitia vreunui rid: Gerovital H3 Classic. Si cum eu incerc cam orice gama noua vine de la Farmec (cu conditia sa aiba si produse pentru 30+ ani), o incerc si pe asta, mai ales ca sunt fana declarata a gamei Gerovital H3 Evolution. Folosesc crema antirid pentru ochi deja de vreo saptamana, crema o voi incerca incepand cu mijlocul lunii martie (am vazut ca are o consistenta usoara, deci cred ca e foarte potrivita pentru primavara-vara).

Gerovital H3 Classic

In incheiere, va mai spun pe fuga despre un obicei foarte nou in ceea ce priveste ingrijirea pielii: nu mai folosesc crema hidratanta de noapte. De mai bine de doua luni deja. Folosesc o crema hidratanta care e buna si in timpul zilei si pe timpul noptii, dar am ales sa las tenul sa se refaca singur noaptea. Poate fi putin mai ciudat la inceput, dar dupa cateva zile pielea se bucura sa respire si rezultatele (cel putin la mine) sunt foarte faine.

E foarte frumos cand prietenele incep sa te sune din magazin cu intrebarea: “Sunt in fata standului Farmec; ce-ai zis ca se potriveste pentru tenul meu?”


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *