Supraviețuirea din timpul toamnei

macheta GTE

LE: Denisa, lala și Roxana, să vă verificați e-mail-urile, că vă scriu. Adică vom testa împreună noua gamă Gerovital Expert.

Dacă lunile trecute povesteam despre cum supraviețuiește pielea pe caniculă, deja s-a făcut timpul să începem să schimbăm cremele, să facem niscaiva tratamente pentru piele sau păr, în general – să ne pregătim de iarnă. Da. Chiar dacă la Timișoara în urmă cu exact două zile eram în plin con galben de caniculă.

Ten

Sunt norocoasă și mai am cam jumătate de cutie din masca specială cu argilă care-a fost în portofoliul Farmec în primăvară. Pe timp de vară n-am prea folosit-o – habar n-am de ce – așa cum singura cremă hidratantă folosită a fost Aslavital – cremă antirid mineralizantă. Pe timpul verii nu folosesc cremă de noapte, las pielea să se regenereze după bunul plac. Nu mă machiez, iar de curățatul tenului se ocupă demachiantul.

Odată cu sosirea toamnei, am început tratamentul cu colagen de la Aslavital, iar crema e de la Gerovital H3 Evolution – am avut noroc s-o găsesc la magazinul Farmec din Timișoara cu un deodorant cadou.

Păr.

Aici, lucrurile se complică. Fiecare femeie trebuie să aibă un complex, al meu este clar legat de podoaba capilară. Dacă în timpul verii nu-mi pasă prea tare – sunt ocupată să stau leșinată de cald și atât -, de când se răcește afară până dă iar căldura, părul mi se pleoștește și electrizează atât de tare că mă scoate din sărite. Ei bine, se pare că oamenii ăstia de la Farmec sau gândit bine și au scos o nouă gamă pentru îngrijirea părului, pe care o aștept în baia mea ca și când: Gerovital Tratament Expert.

Deocamdată, până ajung să-mi iau din magazin noua gamă, rămân la samponul cu ulei de argan, o minune pentru păr.

Între timp, m-am gândit să testăm împreună gama asta, așa că am niște cadouri de oferit. Aș vrea să-mi spuneți, în comentarii, cum vă protejați voi părul de frig și cum îmblânziți electrizarea firelor. Trei dintre comentarii (alese subiectiv) vor fi premiate cu un ser cu efect no-frizz și un șampon regenerant. Aveți timp să-mi scrieți de azi până vineri, 25 septembrie, ora 14.


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *