Pregătirea pentru vară

grup_depilatoare Poate dacă zic despre vară, ștranduri, mare și soare, se îndură vremea rea și ne lasă în pace, măcar o vreme. Că mi-e dor să dorm cu geamurile larg deschise și să mă pregătesc, în week-end, de zăcut pe marginea unei piscine, întorcându-ma pe șezlong ca o frigăruie.

În altă ordine de idei, pregătirea pentru vară nu e chiar o bagatelă. Sigur, grija pentru corpul nostru trebuie să existe permanent și nu face bine nimănui să alergăm la sală pe ultima sută de grade mici, unde să tragem de fiare doar-doar ajungem să arătăm decent într-un costum de baie. Mă rog, cine a avut grijă (cât de cât) în timpul iernii, o să fie bine în pantaloni scurți.

Acestea fiind spuse, vă prezint cu bucurie noile produse depilatoare de la Farmec. Că n-avem întotdeauna timp să ajungem la cosmeticiană și prinde bine să găsim prin casă câte o cremă/banda cu ceară pe care sa le folosim cu grijă pentru noi și pielea noastră. Pentru cele cu mai mult curaj și pricepere, Farmec are și perle de ceară, bune de folosit când vrei să faci o depilare a-la-carte.

Iar dacă există domni supărați pe firele de păr aflat din abundență pe pielea dânșilor, există o soluție și pentru ei.

E importantă depilarea, dar și pe asta tre` s-o facem cu cap și să nu omitem îngrijirea pielii înainte și după acest procedeu care e destul de chinuitor (și pentru noi, și pentru piele). Nu uitați să folosiți un gel special pentru după depilare, să folosiți crema de corp în restul zilelor și să beți foarte multă apă – pentru a păstra hidratarea pielii și din interior, nu doar din exterior.

Spor la shopping (comenzile de azi de pe magazinul online Farmec ajung până mâine la voi) înainte de sărbători. Eu, pentru că-s norocoasă, mă duc puțin în vizită la magazinul Farmec din Timișoara.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *