O televiziune fara “SOC!” si “VEZI AICI!”

V-am zis deja despre Ctrl-D TV si faptul ca isi cauta prezentator. De vreo doua saptamani deja si, din cate vad, gheata a fost sparta, iar filmarile au inceput sa vina. Tocmai asta e motivul pentru care va scriu azi, ca vreau sa va arat niste filmulete inscrise pana acum, in bucuria mea de a sustine si participa la o campanie pentru o televiziune care va sti sa-si prezinte subiectele fara sa evidentieze senzationalul din ele (Desi unele vor fi cu adevarat stiri de senzatie).

Inainte, insa, sa trecem la filmulete, va mai spun cateva lucruri legate de inscriere: oricine se poate inscrie la casting. Oricine cu varsta cuprinsa intre 20 si 30 de ani, desigur. Daca nu puteti/nu aveti cu ce sa va filmati acasa, echipamentele Ctrl-D va asteapta la cafeneaua D’arc, in Piata Unirii, in fiecare marti luni si joi intre orele 11 si 13, pana pe data de 10 iunie. Apoi, daca totul merge bine si celor care fac selectia le va placea de voi, intrati in etapa interviului.

M-am bucurat sa-i vad printre cei inscrisi pe Alexandra Plesa, care e jurnalist de ceva vreme, deja (si unul foarte bun, as adauga), si care scrie pe Fabricat in Timisoara, unul din site-urile “made in Banat” care mie-mi place foarte mult. Stiu ca ar scrie mai mult daca ar avea timp (si imi doresc mult sa aiba, ca tare bun lucru face cu blogul ala…)

M-am distrat foarte tare cu inregistrarea de mai jos, mai alex in contextul in care concursul Eurovision a fost unul foarte comentat zilele astea. Mi-a placut mult felul in care Diana a ales sa introduca in “stire” textul cerut de cei de la Ctrl-D.

Bonus, avem un baiat. Cu barba de 2 zile si o dupa-amiaza, cu privire blajina si freza. Simpatic. Doua minute de zambit cu dinti albi, de prezentator TV adevarat. Bine, na, am si eu niste slabiciuni in viata.

Parca m-as duce marti la “cabina de inregistrare” de la D’arc. Si daca merg, stati cu ochi pe aici, ca o sa dau sfoara-n tara cu stirea si “papucii papucaresei nepapucariti”. Pana una-alta, inscrieti-va, ca vi se duce sansa la job misto si bine platit.


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *