Nu doar frunzele cad toamna

1145-gte-kit-trat-regenerare-par-fiole-4 Mă țin cu mâinile de cap în perioada asta, la propriu. Mă țin îndeosebi pentru că încerc metode alternative ca să nu-mi mai cadă părul, situație absolut normală, de altfel, în fiecare primăvară și toamnă. După fiecare duș, nici măcar nu-mi mai vine să-l pieptăn, mă apucă groaza („Doamne, orae încep să chelesc?”) de fiecare dată când scot pieptenul din păr. Oricum am păr puțin (mama-mi zice că-i „de două dușuri și-o ploaie”), faptul că îmi și cade în halul ăsta nu e prea încurajator.

În fine, nu vreau să mergem prea departe cu gândul că țara arde și baba se piaptănă (tocmai v-am zis că mă pieptăn cât mai rar), dar vă zic cum rezolv eu problema de vreo câțiva ani încoace: aceste fiole de la Gerovital pentru regenerarea părului. Nu vreau să zic că face minuni, dar face (eh, am zis-o, asta e). Văd singură asta, la fiecare tratament, când încerc să-mi coafez părul care se aranjează destul de greu din cauza pufului de păr care crește rapid.

Să știți că pentru noi, astea cu păr puțin, devine o luptă întreagă goana după produse care să-l faca, cât de cât, mai des și ușor de aranjat. Sigur, la asta contribuie și o bună îngrijire, că degeaba folosim tot felul de seruri pentru regenerare dacă nu-l bibilim corect în restul timpului. Drept urmare, eu încerc să nu agresez prea tare cu produse de styling, pe cât posibil îl spăl doar la 4-5 zile, o dată pe săptămână îi pun și o mască (fie cumpărată, fie făcută în casă, pe bază de cafea) și îl dau cu ulei de argan de la Farmec după fiecare uscare cu foehn-ul.

Tare mi-ar plăcea să aud și de la voi cum rezolvați problema asta care apare primăvara și toamna. Mi-ar prinde bine sfaturile altora, că până acum am făcut doar ce m-a tăiat capul. Nu zic ca e rău, dar schimbările, câteodată, sunt binevenite.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *