Indy. Gen. Indygen

Mie nu mi-a prea placut niciodata sa vorbesc la telefon. Aparitia internetului in viata mea a fost un fel de mana cereasca, m-a scutit de multe ore de explicatii telefonice. Prefer oricand e-mail-ul pentru ca pot sa raspund cand am timp si ma folosesc de telefon doar atunci cand e neaparata nevoie. (si tocmai cand scriam asta, a sunat telefonul, pentru ca asa se intampla in viata) Aparitia smartphone-ului in viata mea a fost o a doua mana cereasca, ca viata-i mai dulce cand poti raspunde la e-mail de oriunde si oricand.

Ador internetul cu tot ce poate sa-mi ofere, am mai spus de cateva ori ca pe internetul meu totul e frumos, limpede, de calitate. Caci da, fiecare-si face bucata virtuala dupa cum considera de cuviinta si dupa sufletul propriu. Oricum, pentru fiecare dintre noi, conectarea la mediul virtual e o alegere si facem tot ce se poate ca sederea sa ne fie cat mai placuta (sau, cel putin, asa ar trebui).

indygen

Pentru impatimitii de internet, pentru cei care au treaba pe internet, pentru cei care dau “like” la poze cu catelusi frumosi, pentru pasionatii de e-mail (ca mine), pentru cei care citesc carti frumoase, pentru cei care-si comanda carti la fel de frumoase, pentru oricine vrea sa ramana conectat la internet mai mult decat sa vorbeasca la telefon, va anunt cu bucurie ca tocmai s-a lansat Indygen, un brand de comunicatii mobile deosebit de tot ceea ce exista pe piata pana acum. E deosebit pentru ca accentul se pune pe date si nu pe voce, pentru ca nu e vorba de un operator de telefonie mobila, ci de un hub de servicii digitale care sunt construite in jurul unei cartele sim preplatite. Da, o carteluta de aceea mica duce in ea o intreaga industrie construita pentru a usura accesul celor tineri la informatii si produse digitale.

Cat costa?

Costa 38 de lei si se poate comanda de aici. Din cate am vazut, in curand se va lansa si un fel de serviciu de curierat care va permite viitorilor utilizatori sa primeasca SIM-ul direct acasa.

Cum functioneaza Indygen?

Banii pe care ii platesti pentru reincarcare se transforma in Indypoints, care se pot folosi oricum: apeluri de voce, SMS-uri sau pe internet. Banii tai, deciziile tale. De asemenea, apelurile si SMS-urile catre prietenii din reteaua Indygen sunt “free of charge”; la fel si traficul pe site-ul Indygen. Pentru asta doar trebuie sa se activeze membership-ul si accesul catre produsele digitale din retea e la fel de gratuit.

Practic, aceasta cartela SIM si activarea membership-ului inseamna intrarea intr-o comunitate de tineri antreprenori, ambitiosi, cu idei, care vor sa faca lucruri pe cont propriu.

Ce face altceva in afara de accesul la internet?

Daca stiti tineri creativi si muncitori, spuneti-le ca Indygen aduce si bani. Cei pe care cei de la Indygen ii cauta sunt tineri care pot fi conectori (nu dealeri), oameni activi, cu prieteni, lideri in grupul lor de prieteni. Nu conteaza ce-au facut pana acum, e important sa vrea sa faca lucruri bune si multe de acum incolo. Daca nu se pricep sa vanda, poate au idei de promovare; acum se cauta oameni si idei pentru Cluj, Timisoara, Brasov, Bucuresti si Iasi.

Tot Indygen poate ajuta un tanar sa se dezvolte prin educatie alternativa si sunt mare fan al materialelor create de cei de la Indygen cu ONG-uri care promoveaza dezvoltarea tinerilor (printre ele, Ideo Ideis, un festival foarte drag mie). De ce e important? Pentru ca in ziua de azi nimeni nu mai are timp sa vada ce stie un tanar sa faca, sa-l ajute sa-si aleaga drumul, asa ca trebuie sa se descurce singur. Iar Indygen il poate ajuta in sensul asta si, daca vrea sa-si vada potentialul, exista si un test de aptitudini.

Una peste alta, Indygen e una dintre cele mai bune idei vazute in ultima vreme. Sper sa fi avut rabdare si sa fi citit toate informatiile, iar daca mai aveti intrebari, pe site exista un loc in care sa va manifestati nelamuririle.

Va scriu in fiecare zi de pe Ultrabook-ul meu TOSHIBA Portégé Z930. Ultra-slim. Ultra-cute. Ultra-love.

 


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *