Curtea Berarilor la fabrica

O sa fiu foarte scurta, ca nu mai sunt multe de zis despre redeschiderea restaurantului fabricii de bere. Au zis Anca si Ovi mai bine decat mai pot sa spun eu.

Curtea Berarilor de la fabrica se afla la coltul strazii mele (adica pe Stefan cel Mare, fix in spatele fabricii de bere), deci ma bucur foarte tare ca a primit un suflu nou, de sarbatori si abia astept sa merg din nou acolo, asa cum o faceam pe vremuri, sa ma bucur de atmosfera faina pe care am intalnit-o de cate ori am fost in zona. Tot ce-mi doresc e ca la vara sa observ acelasi suflu nou si pe terasa lor, care e din cale afara de frumoasa si retrasa.

0F9A9675

La deschidere m-am distrat mai tare decat credeam. Ma pregatisem sa merg acolo pentru o ora si am stat cam sase. Ore. Am dansat, am cantat si…am baut bere. Am facut exceptie de la regimul meu de mancare pentru nepasteurizata de la Timisoreana, care imi place tare mult.

Iata-ma-s, valsand cu un balerin. Nu, la acea vreme inca nu bausem din bere, doar o cafea si un suc. Multumesc Piticu pentru video.

Nu cred ca se valseaza tot timpul acolo, dar noua infatisare arata de parca ai putea sa faci asta oricand si nimeni nu s-ar supara. Cat despre servicii, au fost acolo intotdeauna: mancare buna si proaspata, bautura la fel. Caci conducerea nu s-a schimbat, ceea ce e de bine.

Ca o concluzie personala: daca la inceputul anului nu aveam niciun fel de Curte a Berarilor Timisoreana in Timisoara (ceea ce era paradoxal, avand in vedere ca existau deja la Iasi si la Bucuresti), iata ca incheiem anul nu cu una, ci doua Curti de voie buna. Bravo Timisoreana, bine lucrat.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *