Cine merge la Alba Iulia?

Multi oameni merg, mai ales in perioada asta. Dar eu vreau sa va spun acum cine merge la Alba Iulia cu echipa de rugby a Timisoarei, care va disputa pe 3 decembrie (ora 13) finala Cupei Romaniei Rosia Montana Gold Corporation, in compania Zimbrilor din Baia Mare.

Inainte de a va spune cine pleaca, trebuie sa va spun ca n-o sa ma mai vad cu toata lumea, pentru ca ma astepata o tabara de social media (despre care o sa povestesc separat) si vreo 4 zile o sa fiu undeva prin munti, iar in ziua meciului voi sta cu inima alaturi de violetii care se lupta pentru Cupa. Insa am un reprezentant de seama, pe Alexandra, care va fi acolo si se va ocupa de cititorii mei (si ai ei, pentru ca unul dintre castigatori vine de la ea de pe blog) exact asa cum as face-o si eu.

Fara alte bla-bla-uri, iata castigatorii: Veve, Andreea, Daniel si Florin. Dap, sunt 4, ca noi am fost mai cu mot, suntem doua, am facut jumi-juma 😀 Ei vor primi un e-mail de indata ce am toate detaliile: de la ce ora se pleaca spre Alba Iulia, din ce loc etc.

Cei care vor merge pe stadion vor participa si la tombola cupei, unde sunt puse in joc o gramada de premii, iar voi ceilalti care nu veti putea ajunge, puteti totusi sa-i sustineti pe ai nostri violeti pe pagina de Facebook. Mai cu talent, ca ne-au luat baimarenii la voturi.

Hai ai nostri!

PS: sloganul castigator il veti afla la cronica de dupa, ca vreau sa il vedeti cum arata scris pe banner.


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *