Cine ma insoteste la ecomTIM 2013?

Update. Comentariul lui Alex e castigator, desi e clar ca pentru ambii comentatori e o conferinta importanta. Alex, organizatorii vor lua legatura cu tine si iti vor spune cum intri in posesia invitatiei.

In 13-14 martie, la Timisoara (Hotel Timisoara, mai exact), ca avea loc a treia editie consecutiva a celei mai mari conferinte regionale de e-commerce, ecomTIM. Partea cea mai frumoasa e ca, tot pentru al treilea an consecutiv, ma aflu alaturi de echipa organizatoare. Nu fac mare lucru, chestii mici, dar e un sentiment minunat sa stiu ca am pus osul la realizarea unui lucru bun, inca de la inceputurile lui.

Anul asta, conferina e si mai mare decat in anii trecuti si speakerii sunt, destul de multi, veniti din alte parti ale lumii, semn ca treaba asta cu comertul online se poate invata asa cum trebuie doar de la marii jucatori din piata. Stiu sigur ca am convins oamenii dintr-o companie sa-si cumpere bilet dupa ce le-am spus ca Laurent Crouet de la Prestashop (una dintre cele mai mari platforme de e-commerce din lume) va veni la conferinta. Pe langa asta, participarea Prestashop la ecomTIM e o premiera nationala.

Conferinta e, ca de fiecare data, structurata pe doua parti: prima zi, 13 martie, conferinta, a doua zi, 14 martie, workshop-urile (la care, daca vreti sa participati, ar trebui sa va grabiti cu inscrierile; locurile sunt putine tocmai pentru a face din fiecare workshop o experienta utila pentru participanti).

Drept urmare, daca va stiti interesati de comert online, SEO, compnenta de Social Media a afacerii voastre, platforme pentru comert online, modalitati de plati online, networking cu cei care va pot da sfaturi utile, ecomTIM 2013 e locul in care trebuie sa fiti.

logo

Si acum, ca v-am povestit cate ceva despre conferinta, sa va spun si despre concursul fulger: am o invitatie pentru prima zi la ecomTIM 2013, adica pentru data de 13 martie. Pe care o ofer cui stie sa imi explice mai bine cu ce l-ar ajuta participarea la un astfel de eveniment, ce plus de informatie crede ca i-ar aduce. Lasati-mi raspunsurile voastre in comentarii pana maine, 21 februarie, ora 12.

Bafta!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *