Facem echipa impreuna?

Nu cred ca mai e vreo surpriza pentru cineva faptul ca Danone si lucrurile care se intampla pe acolo fac subiectul unor articole de pe acest blog. Sunt consumator al produselor lor, am fost la fabrica acum un an si ceva si am vazut cat de mare e grija lor pentru angajati si consumatori.

Danone revine cu o campanie foarte draguta, facuta pentru bloggerii cu simtul aventurii, bloggeri mai mari sau mai mici, dar cu dorinta de a afla ce se afla in spatele usilor inchise de la fabrica de lactate. Si nu oricum, printr-o banala plimbare printre utilaje, ci printr-o aventura in care sunt sigura ca ne vom distra de minune, asa incat sa aflam cu totii care e Drumul Laptelui.

Zic “ne vom distra” pentru ca sunt capitanul uneia dintre cele trei echipe de bloggeri care vor cauta ineditul din fabricarea unui banal (spun altii) iaurt. Caci vom avea fermieri, transportatori si controlori de calitate in fiecare echipa. Si ii anunt de pe acum pe ceilalti capitani (adica Ruxa si Vali) ca le va fi tare greu cu mine ca oponent. Da, ma, aplic vorba aia din fotbal si “voi duce echipa spre victorie, pentru ca mi-o doresc mai mult”. Pe ea, victoria, adica. N-o sa las spatii, o sa atac, o sa ma folosesc de toate cunostintele ca sa-i fac pe ai mei sa se bucure tare de tot la finalul povestii.

Mituiesc si juriul, daca trebuie. Pentru Manafu pregatesc o sapca ultrapersonalizata de fetele de la Tourmaline Boutique, pe Cristinei Bazavan ii rezerv o sedinta de impachetari cu ciocolata fix in ziua concursului, iar Alinei si lui Razvan le fac un cadou de casa noua atat de misto ca n-au cum sa nu se lase convinsi (desi doar Alina e in juriu, dar ei trebuie mituiti impreuna). Desi n-o sa fie nevoie de spagi, echipa mea o sa fie cea mai buna. Dar daca e nevoie, sa stiti ca am planul facut.

Ce trebuie sa faci ca sa fii unul din cei 9 bloggeri alesi pentru a descoperi #cumsefaceiaurtulDanone? Foarte simplu, trebuie sa doar sa scrii si sa inscrii articolul in concursul de pe Blogal Initiative. Sa fii creativ, sa ai idei, sa-i convingi pe jurati. Eu sunt capitan de echipa si n-am acces la jurati in faza asta a concursului, dar stiu sa fac lobby bun, asa ca astept anunturile de inscriere la concurs, ca sa stiu pentru cine impart ciocolatele. (bine, gata, ma potolesc, ca poate ma descalifica cineva inainte de a incepe competitia pe echipe) Aveti timp pana pe 21 mai sa va inscrieti la concurs.

Am ras, am glumit, dar treaba-i serioasa si mi-ar placea mult ca unii dintre cititorii mei care au blog sa fie printre cei noua alesi sau chiar printre cei trei care castiga cate un Google Nexus.

Bafta multa si inspiratie!


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *