Aromă de vacanţă cu miros de Ambi Pur

UPDATE 30.05. ora 20. Concursul s-a încheiat, cei 100 de câştigători au primit de la mine un e-mail cu mulţumiri. Comentariile sunt acum închise, vă mulţumesc tuturor pentru interes!

A venit vara (sau, cel puţin, aşa-mi place să cred dacă mă uit pe geam şi pe Facebook: afară e soare fără pic de nor, pe Facebook sunt check-in-uri din Vama Veche) şi suntem cu gândul la vacanţă, concedii sau măcar nişte city-break-uri prin locuri la care visăm de mult.

Eu visez la Istanbul cam de când am aflat că se poate călători în afara tării. Mă atrage ospitalitatea lor, simţul negoţului despre care am citit o grămada, mâncarea pe care am mai gustat-o în Timişoara (comunitatea turcă de aici e destul de numeroasă), poveştile despre moschei şi curiozitatea de a vedea Hagia Sofia, biserica după imaginea căreia fost construită şi Catedrala Ortodoxă din Sibiu – lângă care am crescut. Aproape că îi simt mirosul, pentru că mai e o lună şi o săptămână până voi ajunge acolo.

Când Ambi Pur mi-a spus că îmi va amenaja un colţ de vacanţă în birou (prin magia Adelei Pârvu), eu doar trebuie să-mi aleg destinaţia, am spus Istanbul dintr-o suflare. “E perfect. Va arăta şi va mirosi a vacanţă.”

Ieri mi-a sosit colţul de vacanţă, pe care l-am amenajat împreună cu colegele de birou. Am făcut şi poze, cu telefonul, aşa că mă iertaţi de încadrările nu foarte fericite.

Desigur, primul lucru montat a fost noul Ambi Pur 3Volution:

20150529_115611

Apoi, am purces la desfăcut ambalaje – fericită ca un copil -, simulări de aşezare în spaţiu, iar rezultatul e ăsta.

Ambi Pur, lângă divanul turcesc:

20150529_115827

“Pânza” cu amintiri de vacanţă şi suporturi pentru lumânări:

20150529_152936

Suporturile pentru lumânări aproape de o bucată de istorie, clădirea de peste drum:

20150529_153007

Colţul meu de vacanţă:

20150529_153341

Şi primul test:

20150529_154107

Ambi Pur 3Volution, montat în colţul de vacanţă, e cu arome discrete de vanilie, deci se potriveşte perfect Istanbulului. Şi cum mirosul nostru poartă în el amintiri (şi de vacanţe), fiecare dintre noi ar trebui să aibă acasă mirosul de vacanţă perfectă. Aşa că am nu mai puţin de 100 de premii care constau în Ambi Pur 3Volution şi Ambi Pur Aerosol Spray pentru casele voastre şi mirosul de vacanţă din ele.

Ambi Pur

Concursul începe azi şi se termină vineri, pe 5 iunie, la ora 22 (sau până ajungem la o sută de comentarii valide). Spuneţi-mi, într-un comentariu (aici sau la postarea despre Ambi Pur de pe Facebook), care e locul vostru de vacanţă preferat. Poate să fie o vacanţă în care aţi fost deja sau una pe care v-o doriţi. Apoi, trimiteţi un e-mail cu adresa la care vă pot trimite cadoul, la e-mail: nebuloasablonda [la] yahoo [punct] com.

LE: Facem concurs până la 100 de comentarii valide, cu adresa trimisă pe e-mail, fix. Aşa că grăbiţi-vă, se pare ca Ambi Pur 3Volution e foarte dorit!

Succes şi hai cu vacanţa!


153 Comments