Daca vrei un job, am o propunere

2014-08-19-swordboy_300x300 E dificil in ziua de azi sa gasesti un loc de munca bun. Unul care sa te motiveze, sa te faca sa te trezesti dimineata cu bucurie, sa te duci la birou cu drag. E greu asta, o spun din experienta celor mai bine de 18 ani in campul muncii (da, muncesc de la 16 ani), dar e atat de bine cand iti gasesti drumul si ajungi sa faci exact ceea ce te pasioneaza.

Eu am avut norocul de a transforma un hobby intr-o slujba full time, lucru care ma face sa merg la munca purtand un mare zambet pe buze, sa muncesc (uneori) 16 ore pe zi, fara sa simt ca fac o munca.

Poate ati observat de cateva saptamani un banner in side-bar-ul blogului: Accenture cauta colegi pentru biroul din Timisoara. O companie multinationala, care a deschis recent un centru de outsourcing in Timisoara, cauta oameni care sa vorbeasca limba germana sau franceza, in mod special, pentru un job mai mult decat misto (la care se poate  aplica pana pe 31 august). Ce poate fi mai fain decat sa lucrezi cu oameni, in recrutare si administrare de personal, si sa-ti perfectionezi limba straina discutand cu vorbitori nativi ai acelei limbi? (bine, da, recunosc, sa lucrezi in PR si comunicare e un piiiic mai fain decat sa lucrezi in HR)

Mai mult decat atat, oricine poate face recomandari pentru job, iar daca persoana pe care o recomanzi va fi angajata, poti primi 1000 de dolari pentru recomandare (termenul e tot pana pe 31 august).

Asa ca, haideti, profitati de joburi calde, proaspete si bune!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *