Cine doreste un abonament la Sziget Festival 2014?

Sziget UPDATE. Mi-au placut mult comentariile voastre si mi-a fost tare greu sa aleg. Dar daca am zis ca o sa fac eu alegerea, mi-am luat inima-n dinti, am analizat cu atentie si am ajuns la concluzia ca abonamentul ar trebui sa mearga catre cineva care n-a ajuns la Sziget pana acum, isi doreste mult, insa efortul financiar ar fi prea mare. Asa ca, Roxana, felicitari, fa-ti bagajul si pregateste-te sa-ti traiesti povestea de festival din afara tarii.

Iar pentru ca povestea Alexandrei m-a impresionat foarte tare, am vorbit cu organizatorii si am mai primit un abonament de dat mai departe. Alexandra, iubiti-va mult, sa fiti fericiti si sa va bucurati de festival si de amintirile facute acolo. Astept corespondenta de iubire de la Sziget Festival, impreuna cu o poza cu voi doi.

UPDATE 2. Alexandra se pare ca, totusi, nu poate sa mearga, iar cea care va merge in locul ei este Lacramioara. Draga mea, sa te bucuri de festival!

In acest an, Sziget Festival se intampla intre 11 si 17 august. Eu nu pot ajunge, din pacate, desi imi doresc de ceva vreme, insa am un abonament cu campare de oferit oricui il vrea, cu o singura conditie: sa-mi trimita o corespondenta de acolo, sa simt macar din vorbe atmosfera “insulei libertatii“.

The Prodigy, Placebo, Outkast, Skrillex, Lily Allen, Cee Lo Green, Tom Odell – doar cateva dintre numele care vor fi prezente pe scenele de la Sziget. Iar cel mai fain e ca nu e vorba doar despre concerte, e un intreg oras care pulseaza intre gardurile care imprejmuiesc locul.

N-o sa fie concurs cu decizie a random.org. Daca o sa fie mai multi comentatori, il voi alege pe cel/cea care vrea sa mearga la festival pe criterii total subiective.

Asa ca, va rog sa-mi scrieti aici, pana duminica seara, ora 21, de ce vreti sa mergeti si apoi sa stati cu ochii pe e-mail.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *