Cine sa mai inteleaga ceva?

UPDATE: se pare ca numai jurnalista de la Evenimentul Zilei a descoperit statia secreta, oamenii spun in comentariile de la articol ca e data in folosinta de o vreme. Deci vai, e atat de hilar ca o sa rad cu lacrimi toata ziua 😀

Stiti ca nu ma omor dupa stirile nationale, ca ma feresc de chestiile astea care ma irita si ma enerveaza, insa cand dau de ceva care ma face sa rad (mno, rasu’-plansu’, cam asa e stirea asta), trebuie sa dau mai departe, nu pot sa rad singura.

Se da aceasta stire din Evenimentul Zilei. Deci, cu alte cuvinte, niste spiridusi, ajutoare de-ale lui Mos Craciun (sau Mos Reducere, ca pare sa nu stie nimeni de unde a rasarit), au construit o statie de metro. INTREAGA!!! Dotata, utilata, numai buna de folosit, care, culmea, e prima statie de metrou din capitala care duce direct spre o piata publica.

Deci cum? Fratilor, io stiam ca avem niste anomalii in tara asta, dar chiar in halul asta nu ma gandeam ca ajungem. Adica vin niste unii, fac chestia asta, pleaca si nimeni nu stie nimic de ei. Sunt curioasa cine are facturile pentr lucrare, din banii cui s-a facut aceasta statie de metrou, cine naiba stia ceva de ea.

Radem, da-i cam trist.

PS: via Liviu Alexa.

PS2: mai tineti minte crucile din Timis?


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *