La costume in caiace si un campion la Timisoara

Vreau sa va povestesc azi despre una dintre cele mai misto initiative de care am auzit in ultima vreme. Si da, se intampla in Timisoara.

JCI Timisoara (adica Asociatia Tinerilor Antreprenori), co-organizator al evenimentului Business Days, va organiza joi, 27 octombrie, o competitie inedita, in care oamenii de afaceri din Timisoara vor avea o intrecere departe de birouri: se vor intrece intr-o competitie de caiac-canoe.

Organizatiia nu e la prima initiativa de acest gen, editia trecuta fiind sub semnul unui meci de fotbal care i-a avut ca protagonisti tot pe cei mai importanti oameni de afaceri ai Timisoarei.

Cu ce e speciala aceasta editie de Business Arena (caci asa se numeste evenimentul)? Pai antrenorul oficial al tuturor echipelor care se vor infrunta este nimeni altul decat Ivan Patzaichin, romanul care e unul dintre cei mai buni sportivi de performanta ai Romaniei, un om a carui poveste de viata e o pilda de incapatanare si ambitie de a reusi.

Mi-ar placea foarte tare sa fim cat mai multi acolo, sa-i incurajam pe oamenii care au lasat laptop-urile si intalnirile de business, pentru o zi, si se incumeta la o competitie de felul acesta. Eu am onoarea sa fiu blogger oficial al evenimentului (multumesc, Maria, pentru invitatie si incredere), insa n-are ce sa strice daca suntem mai multi oameni prezenti, nu?

Deci, daca doriti sa veniti, stiti unde ma gasiti si facem sa ne intalnim cu totii :)


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *