Colectii de…colectie. Cu Swarovski

Nu sunt o colectionara de felul meu. Din contra, incerc sa tin in jurul meu cat mai putine amintiri fizice si sa le pastrez in minte pe cele care merita pastrate. Asta sunt eu, deloc o sentimentalista, dar cu multe senzatii frumoase pe care le port cu mine oriunde, oricand. Sunt, daca vreti, o colectionara de ganduri bune, frumoase, care merita pastrate intr-un colt de suflet si aduse in prezent atunci cand e nevoie.

Totusi, de vreo cativa ani, colectionez…ecusoane. Da, ecusoanele pe care le primesc cand merg la festivaluri, pe care scrie numele meu si titulatura de “blogger oficial” (iubesc sa fiu blogger la festivaluri, de cand fac asta mi s-a deschis o lume cu totul noua, una la care n-as fi crezut vreodata ca voi avea acces). Am inceput sa le strang atunci cand am fost acreditata la primul festival (FITS 2010) si am ajuns la o colectie impresionanta, pe care v-o arat mai jos. Nu le-am numarat, dar sunt festivaluri la care am fost prezenta, deja, de doua sau chiar de trei ori si e frumos sa vezi cum se schimba lucrurile (in bine), vazand schimbarea badge-urilor de acces la spectacole.

Continuarea articolului se afla pe blogul Redd’s Shoe. Povestiti-mi acolo despre dorintele voastre si am cate o pereche de cercei personalizati, cu cristale Swarovski, pentru patru dintre voi.

Plus inca o surpriza, pe care o sa va las sa o descoperiti singuri.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *