Comedy Cluj 2014. Altfel

Comedy Cluj Regretul meu prefesional cel mai mare ramane decizia de anul trecut, aceea de a renunta la colaborarea cu Comedy Cluj. Imi luasem o palarie mult prea mare, prea credeam ca pot sa fac orice, oricand, oricum. A fost o lectie care a durut, dar o lectie frumoasa, de care-mi amintesc ori de cate ori simt ca mi-o ia mandria inainte.

Pentru ca festivalul asta imi e atat de drag, o sa fac in asa fel sa ajung acolo ori de cate ori voi putea. Anul trecut am putut putin (cateva proiectii, vreo doua masterclass-uri si cate-o ora furata pe la petrecerile de voluntari), anul asta ma voi dedica pe de-a intregul timp de 10 zile.

Pe langa recomandari de filme si oameni din industrie pe care-i voi prezenta aici, in functie de cum reusesc organizatorii sa ma puna in legatura cu ei, anul asta vreau sa-i aduc in fata voastra pe oamenii care fac festivalul, in special echipa de comunicare; sa va vorbesc (prin ei) despre strategiile de marketing si PR, sa invatam impreuna despre comunicarea culturala a unui festival care a crescut intr-un an cat altii in 10 si acum e comparabil ca marime cu festivalurile internationale de traditie.

(si acum, echipa de comunicare a festivalului va face ochii mari, neavand habar de aceasta brusca hotarare a mea)

Pentru moment, va las cu spotul oficial al festivalului, o chestie simpla (dar genial spusa in niciun minut): comedia s-a schimbat major de la inceputurile cinematografiei pana acum.

Ne citim de la Cluj, incepand de vineri, 10 octombrie. Programul poate fi consultat aici, iar mai multe detalii puteti gasi pe site si pe pagina de Facebook.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *