Concertul

Nu e vorba de filmul cu acelasi nume (care mi-a placut atat de tare incat il revad cam de doua ori pe an), ci de un concert sustinut de cineva al carui nume nu-l cunoastem inca, dar despre care organizatorii ne asigura ca e ceva special, unic. Oricum ar fi, artistul respectiv vine pentru prima oara in Romania si eu stiu sigur ca in toamna voi fi la Bucuresti.

Bine, eu stiu despre cine este vorba, spre deosebire de alti bloggeri care au participat la teasing-ul de saptamana asta. Gratie unui prieten drag, il ascult pe artistul asta, in linistea casei, de vreo doua luni deja. Si da, chiar e magic.

6 Sambata 22.06 - Afis web OA teaser puzzle v2

Daca ati vazut afisul de mai sus si stiti deja cine este artistul, organizatorii ofera pe pagina lor de Facebook o invitatie dubla la concert celui/celei care va ghici despre cine e vorba. Trebuie sa comentati aici si sa va pregatiti de concert frumos. Iara daca n-o sa castigati invitatia (e doar una si nu vor mai fi alte concursuri pentru acest concert), sper sa va doriti sa fiti acolo si sa va cumparati bilet. Anuntul oficial se va face luni, 24 iunie, pe aceeasi pagina de Facebook, asa ca stati pe aproape.

Va mai spun doar un lucru: e reconfortant sa intalnesti oameni a caror pasiune pentru muzica buna se transforma in incapatanarea de a aduce in Romania artisti de mare valoare. Poate nu pe cei mai cunoscuti (desi acest artist umple sali in lumea intreaga), dar, in mod cert, pe cei mai buni.


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *