Concluzii dupa vacanta

Desi m-am intors din vacanta de aproape doua zile, iar am lasat praful sa se astearna pe blog. Adevarul e ca se lucreaza la o tema noua si nu mai am rabdare sa scriu pana n-o vad sus. Desigur, habar n-am cand o sa fie gata si cand o sa fie urcata. Sper ca se va intampla cat mai repede.

O mare concluzie dupa vacanta asta lunga (prea lunga) si plina (prea plina) de tot felul de ganduri: in continuare nu-mi plac vacantele, in continuare tanjesc dupa activitate si nu pot sa stau intr-un loc mai mult de 24 de ore (exceptand orasul in care locuiesc si muncesc). Fiecare vacanta m-a scos din ritm si mi-a luat destul de mult timp sa ma reobisnuiesc cu toata treaba pe care o am de facut.

Apoi, Sibiul e frumos. Nu atat el, orasul, cat imprejurimile lui. Cat am stat acolo am fugit la Gura Raului, in marginime. Mai exact, la baraj. Doar mama, sora-mea si cu mine. Pentru mama a fost foarte emotionant, ea e nascuta acolo si n-a mai fost prin zona de cel putin 25 de ani. Nu stie nici ea de ce a trecut atata timp, dar mi-a placut mult s-o vad atat de incantata ca unele lucruri nu se schimba niciodata (cum ar fi locul in care sunt Politia, Primaria si Caminul Cultural din sat).

(am vrut sa va arat si niste poze, dar nu pot sa le incarc; am un album foto aici, daca vreti sa vedeti ce frumos e la Paltinis)

O alta concluzie: nu stim sa ne comportam cand intram cu masina in sensul giratoriu. Acum, ca Sibiul s-a umplut de sensuri de astea, am vazut foarte bine cat de neglijenti sunt unii si cum nu tin cont de niste reguli de bun simt: nu-si pastreaza banda (intra in giratoriu pe banda 1 si trec pe banda 2 pur si simplu, fara sa semnalizeze), nu inteleg ca masina din giratoriu are prioritate in giratoriu si la iesirea din el; nu semnalizeaza intentia deloc (regula e sa se semnalizeze stanga daca iesirea din giratoriu se face de la a doua iesire incolo, apoi se semnalizeaza drepta cand esti aproape de iesire). Deci haos. Nu vreau sa stiu cum arata acele intersectii in zilele cu trafic, daca nimeni nu semnalizeaza.

Una peste alta, am avut o vacanta frumoasa. Poate cu prea multe ganduri, dar cred ca e normal cand sunt atatea lucruri de facut si atat de putin timp.

Acum – inapoi la treaba. Inapoi la realitate. Lucrurile bune nu se intampla asa, asteptandu-le fara sa faci nimic.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *