De pe (plai)plantatie

10686847_10152486134814877_1632496957231915988_n Deci nu mi-e greu sa scriu. Serios nu-mi e. Dar acum, la ceas de seara, dupa ce am terminat aproximativ toata treaba pe azi pentru PLAI, mi-am dat seama ca am o jumatate de ora de scris pe blog. Si am atatea de zis, cum sa fac asta in jumatate de ora?

Asa ca, pe repede inainte. Cateva randuri, ganduri de rememorat atunci cand incep sa le uit (de la batranete) sau incep sa ma prind in viata si sa uit de ce am inceput sa fac asta cu voluntariatul.

Multa lume ma intreaba de ce sunt voluntar la festivalul asta. Adevarul e ca din egoism. Imi place sa muncesc la ceva de care se vor bucura mii de oameni. Sa stiu ca si datorita mie acest festival exista si se intampla tot mai bine de la an la an. apoi, nu exista satisfactie mai mare atunci cand vezi zambetul unor oameni care au platit bilet pentru ceea ce tu si echipa din care faci parte ati construit timp de 12 luni.

Apoi, din convingere. Ca daca n-am copii sa las ceva planetei asteia, las dupa mine niste valori pe care sper sa le mai prinda si altii din zbor.

Nu in ultimul rand, pentru oamenii din echipa asta. Habar n-aveti ce veselie e pe aici. Cu cata bucurie se asuda pentru PLAIul asta care ne-a adus impreuna. Mancam din aceleasi gfarfurii, bem din aceleasi cafele, impartim totul ca si cand am fi familie de cand ne-am nascut. Asta ma invata oamenii astia: sa impart tot ce am, din toata inima.

Va doresc sa aveti vreodata parte macar de 10% din bucuria de care am eu parte in fiecare an. Cu toate grijile, supararile sau piedicile intalnite. Da, avem si de astea, dar cred ca tocmai asta e ceea ce ne uneste.

Maine incepe, iar eu #traiescPLAI cu cea mai mare incantare.

PLAI Festival multumeste partenerilor si sponsorilor care, prin implicarea lor, au facut posibila editia din acest an. De asemenea, multumeste publicului, un partener permanent, fara de care acest eveniment n-ar exista.

Puteti citi despre PLAI si pe blogFacebookTwitter sau Instagram.


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *