Deci, cum inselam?

*la ora la care voi cititi acest post, eu sunt plecata in delegatie, asta insemnand ca nu voi putea raspunde prea curand la comentarii.

Imi sta de mult in minte ideea asta, despre ceea ce inseamna a insela cu adevarat intr-o relatie si care ar fi implicatiile.

Eu sunt o persoana fidela sau, cel putin, asa imi place sa ma consider. Daca relatia mea merge bine, nu vad de ce as incerca sa caut adrenalina/senzatii in alte parti, oricate tentatii as avea. Da, imi place sa flirtez, poate in felul asta imi mai confirm, din cand in cand, feminitatea si faptul ca inca pot sa fiu atragatoare.

Ce inseamna de fapt “a insela”? Pentru ca notiunea asta are conotatii diferite in mintea fiecaruia si am intalnit oameni pentru care chiar si o privire aruncata in fuga spre altcineva inseamna tradare. Pentru altii, termenul e mult mai larg si merge chiar pana la a tolera sexul in afara relatiei.

Poate ca ar fi mai simplu daca i-as explica intelesul din punctul meu de vedere. Fiind un om cu mintea deschisa, nu ma panichez la flirtul jumatatii mele cu o alta prezenta feminina; nici cand aceasta jumatate iese cu alta la cafea. Pot sa merg atat de departe incat sa spun ca fiecare e liber sa faca ce vrea, iar daca chiar simte nevoia sa incerce o mica diversitate, poate s-o faca (ho, nu dati cu pietre, sunt de parere ca numai lebedele sunt monogame; si pinguinii). Atata timp cat relatia noastra nu e afectata de ceea ce face el, nu am o problema cu asta.

Daaar, inainte sa spuneti ca sunt femeia perfecta, trebuie sa va avertizez ca sunt foarte stricta asupra conditiilor impuse. Nu-mi doresc sa aflu ce se intampla, imi doresc atata respect de la partenerul meu incat sa faca toate lucrurile astea cu mare discretie. Nu doresc explicatii pentru timpul petrecut fara mine, nu verific telefoane, nu stau cu gura sa il bat la cap cu diverse chestii de neincredere. Insa urasc sa fiu mintita. De fapt, urasc sa aflu ca am fost mintita, iar daca el doreste sa “plimbe” niste domnisoare, sa fie atat de inteligent incat sa-si croiasca minciuna in asa fel incat io sa nu aflu niciodata.

Eu cred ca adevaratul inselat se face cu sufletul. Daca sunt chestii fizice, nascute din curiozitate sau din simplul motiv ca barbatii au o alt fel de constitutie, pot sa spun cu mana pe inima ca nu sunt deranjata de chestiile astea.

Da’ fa-o cu cap, frate. Ca altfel, o sa te trezesti intr-o buna zi ca nu mai sunt langa tine si apoi te intrebi ce naiba ai facut, ca toate erau minunate ieri. Si nici flotarile in limba nu ma mai aduc inapoi.


10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *