Despre PRbeta – subiectiv

Zic din titlu ca sunt subiectiva, nici n-as putea fi altfel, dupa cateva luni de munca asidua pentru ceea ce a insemnat evenimentul primaverii la Timisoara (ho, ca nu ma laud singura, a fost, de altfel, singurul eveniment din Timisoara din perioada asta).

Despre conferinta am povestit cu Cristina inca din ianuarie. Primul lucru pe care l-am facut atunci a fost sa ne amintim celelalte conferinte la care am participat si sa identificam ceea ce nu ne-a placut. Si, pentru ca voiam o conferinta “dupa chipul si asemanarea noastra”, am inceput sa ne gandim la ceea ce ne-ar fi placut sa vedem, sa auzim, sa invatam de la cei ce au facut si fac comunicare in tara asta. Am vrut sa stim care au fost campaniile de succes in tanarul nostru online si ce putem face sa construim altele noi.

Cum a fost conferinta, deja s-a scris. Care au fost subiectele speakerilor, ati putut citi deja, fie pe Twitter, Facebook sau blogurile participantilor. Imi e greu de redat in cuvinte ceea ce am simtit in aceste zile, cand am avut in jurul meu niste oameni pe care ii admir si respect pentru munca pe care o depun. Pe o parte ii stiam deja, pe ceilalti i-am cunoscut saptamana asta, dar parca ii stiam de-o viata. Si asta nu din cauza unei karme nedeslusite, ci pentru ca succesul lor in industria comunicarii online se datoreaza bunului simt de care sunt condusi.

Multumesc Alina, Monica, Bogdana, Alex, Bobby, Andrei, Raluca, Ruxa, Stefan, Bogdan, Ana, Amalia, Victor si Cristina. In jurul vostru si cu voi am cladit ceva ce, poate, daca totul merge bine, se va transforma intr-un ghid real pentru tinerii doritori ai meseriei de “comunicatori”.

Multumesc Cristina, Irina si Bogdana de la Romtelecom, Florin de la BCR, Carmen si Dan de la Skoda Timisoara, Emil Cristescu, Felicia Ciurus si Edi de la Hotel Timisoara, Cristina si Vlad de la E-payment, George si Amalia de la Kiss FM, Roxana de la TVR si multi altii pe care, daca i-am uitat, ii rog sa ma ierte. Pentru ca in aceasta conferinta nu s-au implicat niste companii, ci niste oameni care ne-au daruit increderea lor si pe care sper ca nu i-am dezamagit. Am avut niste parteneri adevarati care s-au implicat total ca ziua de 12 mai sa fie una perfecta pentru toata lumea.

Ii multumesc lui Cristi care mi-a suportat toata ignoranta in cele tehnice si a indurat cu stoicism toate intrebarile idioate venite de la un om care n-are nicio treaba cu tehnica, adica eu si pentru ca a facut niste magii de-ale lui astfel incat totul sa mearga ca uns.

Voluntarele noastre, Deme si Oana, au fost la inaltime. Au muncit fara sa comenteze nimic si au infruntat curajos toti nervii mei din seara de dinaintea conferintei. Si pe cei din timpul conferintei. Dupa conferinta nu, ca deja ma calmasem 😀

Nu in ultimul rand, multumesc celor care au fost prezenti si sper ca au plecat acasa putin mai luminati decat au venit. Au fost oameni din Cluj, Alba, Oradea, Arad, Bucuresti, Iasi, semn ca acest tip de conferinta e unul la care oamenii vor sa participe. Cel mai mult ma bucur ca au inteles ca trebuie sa fie relaxati si sa puna intrebari.

Cum am mai spus la sfarsitul conferintei, PRbeta abia acum incepe. Iar daca notiunile de baza ale comunicarii se invata in scoala, noi promitem sa cream mediul propice pentru a le si pune in practica, asa ca stati aproape. Revenim.


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *