Curiozitatea (n-)a omorat femeia

Sunt femeile curioase? Zic “da” cu toata puterea. Si, daca mai trebuie, iau putere si de la suratele mele femei, ca eu nu cred ca exista vreo reprezentanta a sexului frumos care sa nu aiba macar o doza mica de curiozitate in ea. Desigur, nu includem aici categoria aceea de femei curioase care verifica telefoanele, buzunarele si e-mail-urile iubitului, nu ne face cinste un asemenea comportament, ci de noi cele care tragem cu ochiul sa vedem cum e imbracata tipa de la masa vecina din club sau daca tipul care ne zambeste merge sa se imbratiseze cu vreo alta femeie.

De cand ma stiu, am vrut sa stiu chestii care ma fac sa detin controlul, fie ca e vorba de colegii de munca sau de iubit. Deh, am si eu pacatele mele, nu pot fi perfecta :) Mancarea, bautura sau culoarea preferata, ce-i face sa rada sau sa planga, cum se descurca in situatii limita, mereu am testat si ras-testat reactiile celor din jurul meu. Doar din curiozitate.

Pana la urma, tot curiozitatea m-a impins si spre internet, iar primul contact cu lumea virtuala fost prin ’97, cand am inceput sa folosesc mIRC-ul. Mi se parea fascinant (o fascinatie care nu m-a parasit nici pana azi) cum oameni care nu se cunosc pot sa vorbeasca despre orice, fie impreuna, alegand unul din canalele dorite, fie in privat, in conversatii de “dublu”. Si acum sunt prietena cu un baiat din Tg. Jiu (care intre timp s-a transfrmat in barbat in toata firea, casatorit si cu un copil) cu care am stat de vorba zile intregi.

Uite ca Redd’s m-a facut iar sa-mi descopar curiozitatea pe care o credeam apusa, ca, vorba ‘ceea, am o varsta si o experienta in ale internetului si nu ma mai atrag foarte multe lucruri. Asa ca au hotarat sa faca o super-petrecere. Insa, inainte de asta, au dat frau liber la povestit: 10 baieti frumosi stau la taclale cu fetele, iar la final acei baieti ofera, fiecare, cate o invitatie la petrecere unei fete pe care vor sa o cunoasca, iar ea poate sa mai aduca inca trei prieteni.

Am intrat pe pagina lor si am pus cursorul direct pe “foarte curioasa”. Cortina s-a dat la o parte si 10 baieti frumosi s-au (semi) dezvaluit ochilor mei. Destul cat sa ma impinga de la spate sa aflu mai mult, asa ca am inceput sa ma povestesc cu unul dintre ei, cam ca pe vremea mIRC-ului: isi spune Poker (si tare as vrea sa stiu ce ochi se ascund in spatele acelor ochelari de soare).

Am aflat ca ii plac blondele, desi de cele mai multe ori “prefera frumusetea, in detrimentul culorii”, ca face orice isi propune (ceea ce inseamna ca e destul de indraznet), ii place sa trimita SMS-uri (drept e ca si mie imi place, mi se pare ca e cea mai intima forma de comunicare la distanta intre un barbat si o femeie), vrea la mare si nu la munte, nu face diferenta intre fuchsia, magenta si roz (si totusi, cine face diferenta?), iar femeile cae poarta tocuri il incita peste masura. Imi place ca e foarte relaxat si am impresia ca asta cauta si la partenerele de conversatie.

Desigur, daca nu sunteti chiar atat de curioase, Redd’s va ofera variante: sa trageti cu ochiul la cele mai misto petreceri din lume sau sa castigati premii. Eu una pot sa va spun sigur ca nu va veti plictisi daca intrati pe site. Pentru ca e misto, pentru ca te face curioasa, pentru ca inca e placut sa te joci.

Intre timp, ma intorc la conversatia cu acest baiat, caruia sper sa-i dau ochelarii jos de pe nas. Si atat, ca-s luata! 😀


No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *