Gipsy punk la Timisoara – Kultur Shock

UPDATE 10.12.2013: Anca, felicitari! M-am regasit in comentariul tau, asa ca maine seara mergem impreuna la Kultur Shock. Vei primi un e-mail in care iti explic cum intri in posesia invitatiei duble.

Cred cu tarie ca, in ceea ce priveste experientele muzicale, e foarte necesar sa experimentezi cat mai multe genuri. Acum niste ani nu m-as fi gandit ca muzica simfonica merge cu rock si o sa devin fan de gothic, nu era foarte normala trecerea de la Genesis la Within Temptation. E drept ca normalitatea nu ma caracterizeaza, asa ca pasul firesc era sa incerc si alte stiluri muzicale. La unele rezonam, la altele nu, dar e foarte sigur ca am capatat un nou bun obicei muzical: acela de a merge la toate concertele live care se intampla in imediata vecinatate si as face (am si facut) sute de kilometri in cautarea solo-ului de chitara perfect. Care solo e, intotdeauna, urmatorul.

Am facut acest preambul pentru ca vreau sa va recomand un concert despre care nu stiu mare lucru. Niste artisti de care am auzit tangential, de la fanii punk si de la cei ce s-au aflat prima oara la concertul Kultur Shock din Timisoara, in 2007, la defunctul festival IRAF (atat de rau imi pare ca nu se mai face acest festival, de nu va puteti imagina). Se canta gipsy punk, iar daca o sa sar macar pe jumatate cat am sarit la Dubioza Kolektiv, e un lucru tare bun.

kamikaze_300x250_kulturshock

“Kultur Shock este o trupa de muzica gipsy-punk infiintata in 1996 in Seattle (USA) de catre bosniacul Gino Yevdjevich, un rock star din Sarajevo refugiat in Statele Unite in urma razboiului din anii 1992-1994. Alaturi de el, in prezent, mai sunt Val Kiossovski (chitara, vocal), Chris Stromquist (tobe, percutie), Paris Hurley (vioara, vocal), Guy M. Davis (bass, vocal) si Amy Denio (saxofon/clarinet, vocal).” Eu va mai spun ca data concertului e 11 decembrie 2013, in Club Daos, de la ora 22, iar biletul (care poate fi procurat la intrarea in club) costa 30 de lei.

Am o invitatie dubla pentru unul dintre voi, trebuie doar sa imi raspundeti la o intrebare tare simpla: de ce vreti sa mergeti la acest concert? Astept raspunsurile pana duminica, 8 decembrie 2013.


4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *