Cum e sa fii Erica. Sau Clara (Sheller)

Trebuia sa scriu mai devreme despre serialele astea doua, insa a trebuit sa astept ziua de vineri, ca sa le vad pe bune.

Being Erica e un serial despre…mine. Sau cel putin asa mi-a parut la prima vedere. Eu n-am 32 de ani (inca), dar lucrez in vanzari si sunt la fel de zapacita si de nehotarata in ceea ce priveste viitorul meu. Eu nu l-am gasit inca pe Tom, barbatul care o va ajuta sa-si puna viata pe picioare. Oare ar trebui sa incep si io terapia? :))
Serialul nu e unul extraordinar de captivant, insa mie mi-a placut pentru ca e destul de realist, chiar daca unele situatii prezentate in el au niste rezolvari usor avangardiste si de neaplicat in viata reala. Il recomand pentru serile de vineri (e in reluare, de la ora 22, pe Hallmark), e foarte relaxant, numai bun dupa o saptamana de munca.

Clara Sheller e alt serial despre o femeie de 30 de ani care nu prea stie ce-i cu viitorul ei. Nu stie daca sa se indragosteasca sau nu de prietenul ei cel mai bun, chestie care imi intareste teoria: intre o femeie si un barbat nu poate exista o prietenie adevarata decat dupa ce au facut sex. Unul cu celalalt, se intelege.
La fel de relaxant, tot vinerea, tot in reluare, tot pe Hallmark, de la ora 23.

Una peste alta, mie intotdeauna mi-a placut Hallmark, pentru seriale. Am urmarit cateva serii de la Medium, serialul despre femeia care vede crime, morti si alte cele si inca ma uit la Lege si Ordine. Cred ca este singurul canal de televiziune pe care gasesti seriale pentru toate gusturile.
Vizionare placuta!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *