Gimmy Gym – o stare de spirit

Acest post face parte dintr-o serie dedicata Cluj Brands Tour, turul neconventional al Clujului, in care brandurile clujene de renume au acceptat sa se isi dezvaluie o parte din secretul succesului bloggerilor din Cluj si din tara.

Gimmy e mai mult decat o sala de sport. E o stare de spirit. Cand am ajuns la etajul la care functioneaza, m-a izbit multitudinea de culori si, mai ales, muzica antrenanta ce se auzea in difuzoare.

Am intrat intr-una din salile pentru exercitiile care se fac sub indrumarea unui antrenor, acolo unde o femeie micuta de inaltime (dar care emana o forta incredibila) impulsiona niste tinere femei sa-si duca pana la capat exercitiile de final de sesiune. Am ramas cu gura cascata la propriu, nu-mi imaginam ca undeva in Romania se poate sa avem asa antrenori la o sala de fitness.

Tunde (asa am inteles ca o cheama pe domnisoara) e argint viu. Alearga, motiveaza, striga, executa, e ceva fantastic sa o privesti. Liviu Alexa zice ca e cea mai buna instructoare a lor si ca umple salile intotdeauna. Nici nu ma mir, ca dupa ce si-a terminat ora cu clasa ei de eleve ascultatoare, Tunde a mers in sala de forta, “sa se relaxeze”. Cu niste exercitii, desigur.

Celelalte sali sunt in acelasi spirit: ultra-dotate, colorate, in care se aude muzica buna, special aleasa pentru a face sport. Atentia pentru detalii e incredibila si starea de spirit care domneste acolo e “vreau sa duc o viata sanatoasa”. Liviu vorbeste despre Gimmy ca fiind alternativa pe care si-a dorit-o la salile de sport existente in Cluj. Practic, a creat un loc in care el sa mearga cu placere si in care el (sau altii ca el) sa se simta bine si sa isi doreasca sa revina.

Iar cand Liviu Alexa recomanda, eu ascult: in timpul vizitei am primit o cutie de Detoxolit, un supliment alimentar care are proprietati de detoxifiere a organismului. Stiu ca el il foloseste si ca nu e in stilul lui sa foloseasca produse doar asa, de dragul ambalajului, asa ca de vreo 3 zile am inceput sa folosesc si eu Detoxolitul asta, sa vad ce stie el sa faca. Clar o sa revin dupa ce termin cutia.

Pana una alta, iata ce-am mai facut noi la Gimmy, in afara de a ne minuna de tot ce vedem acolo. Productie – Razvan Baciu.

Gimmy from razvanbb on Vimeo.

PS: Ma Liviu, cand zici ca vii odata la Timisoara cu Gimmy asta?

Cluj Brands Tour a fost un eveniment organizat de TVDeCe cu sprijinul Primariei Cluj-Napoca.

SPONSORI OFICIALI: Banca TransilvaniaNapolactVitacomFarmecJolidonUrsus si Trilulilu

PARTENERI: Best Western Plus Fusion HotelAutonomLudwig Bavarian BierhausStarbucks si Webfactor.

 


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *