Doar o amintire

Si ce-i daca toata lumea a scris, vreau sa scriu si io despre Michael Jackson. Nu ma declar acum un fan inflacarat, ba chiar pot sa spun ca “Black and/or (niciodata n-am stiut) White” imi zgarie auzul rau de tot; dar intotdeauna l-am admirat pentru munca lui. Si nu ma intereseaza nimic despre latura privata a vietii lui.

Pentru mine Michael Jackson a insemnat inceputul carierei in vanzari. Sau, ma rog…ceva de genul asta. In 1992 Romania fierbea la auzul vestii ca Michael Jackson va concerta la Bucuresti. Colegi de-ai mei isi cumparau in draci albumul “Dangerous” (recunosc, spasita, ca pe vremea aia eram interesata mai mult de albumul Metallica din ’91), iar tipografia din Sibiu scotea o carte de versuri ale albumului sus-numit (mi se pare ca era o scurta biografie a lui Michael, versurile de la albumul “Dangerous” si, parca, traducerea lor, nu mai stiu sigur).

Tata avea un prieten cam betivan, care lucra la tipografia respectiva si care cam fura ceva carti de stia el ca au mai mare trecere pe la cunostintele lui. Bineinteles ca acea carte de versuri a ajuns si la mine, gratie tatalui meu, care nush de ce avea impresia ca eu vreau s-o am. N-am vrut, dar am remarcat ca la mine la scoala cantarea cam valoarea ei in aur. Drept urmare, am vandut-o. Pe aia si pe inca altele, ca-i tot spuneam lui tata sa-mi mai aduca pentru nush ce colega, nush ce prieten etc. Nu mai stiu cati bani am facut, dar i-am spart pe toti la patiseria de la subsolul scolii.

Pacat. A fost un artist incredibil. Odihneasca-se in pace!


Michael Jackson– Liberian Girl
Asculta mai multe audio Muzica


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *