Evenimente in Timisoara (1)

M-am gandit sa incep o serie de recomandari de spectacole si concerte, chiar meciuri de baschet, poate ajuta pe cineva sa se decida cum sa-si petreaca timpul liber. Recomandarile le voi face in functie de preferintele proprii si personale, sunt evenimente la care merg si eu pentru ca am hotarat sa nu mai las nicio saptamana sa treaca fara sa vad ceva frumos, pentru sufletul meu.

In seara asta, de pe la ora 23, asa, se intampla in Scottish un concert Cover Band. E o trupa timisoreana, care are in repertoriu niste cover-uri excelente. Eu i-am vazut in concert de o suta de ori, o sa-i vad din nou, in seara asta.

Maine seara, vineri adica, la Jazz Office, avem concert Solar Trio, de la 21.30 (fix, ca asta-mi place la localul asta, concertele incep intotdeauna la timp). Se cata jazz frumos, iar artistii sunt urmatorii: Dan Mitrofan – chitara, Victor Miclaus – bass si Sergiu Catana – tobe.

Sambata seara, Fratelli Timisoara are party 3D cu Gilette. Inteleg ca si la Bucuresti si Constanta se intampla treaba asta, deci va fi o petrecere in care se va putea vedea ce se petrece si in celelalte orase in care exista un club Fratelli. Inca nu stiu daca merg, spersa fiu prea rupta dupa Bloggeri la Schimb.

Saptamana viitoare marti e mare meci mare la Timisoara: All Star Game-ul anual se va tine la Sala Olimpia si va fi un meci de spectacol. Daca vreti sa vedeti cine joaca, dati un ochi aici. Eu sigur voi fi prezenta.

Miercuri, pe 21, avem spectacol de mare clasa pe scena Filarmonicii. Horatiu Malaele si Ion Caramitru ne vor spune “Cate-n luna si in stele”, iar eu ii voi asculta si privi din randul 8. Nu stiu daca mai sunt bilete, dar puteti incerca aici.

Daca v-a placut si mai vreti, spuneti-mi, sa nu-mi racesc tastele de pomana :)


One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *