Unde-s bloggerii?

De dimineata m-o apucat nostalgia. E bine, inca e racoare, desi iar se anunta cuptor afara pentru azi. Imi pregatesc bagaje, dau telefoane pentru munca si ma gandesc ca deseara o sa merg la concert. Si totusi, o intrebare nu-mi da pace: ce se mai intampla cu oamenii care inainte veneau la intalnirile dintre bloggeri, iar acum nu mai zic nimic?

Primul care imi vine in minte e Nuzzu. A fost printre cei trei oameni (alaturi de Dan si de Andreea) care au initiat intalnirile bloggerilor timisoreni. Ei au facut blogul comunitatii, ei au fost cei cu ideile crete. Nuzzu a mai incercat sa fac niste intalniri de marketing, foarte reusite, dupa parerea mea, dar, la un moment dat, s-a oprit. Stiu ca are un proiect personal, vrea sa-si ridice singur casa si acum munceste la asta. Dar chiar asa, sa ne abandoneze de tot…

Apoi ma intreb oare ce mai face Andreea. Nu am fost noi cele mai bune prietene, dar imi placea sa stau cu ea de povesti cateva minute despre..orice. Placuta si funny, interactionam mult pe la serile de jocuri. Acum..pauza. Se pare ca nici nu mai scrie, spre deosebire de Cami, care, desi nu mai vine la intalniri, isi continua blogul.

Blogul lui Radu Stoita nici nu mai exista, Debatehouse ii spunea, iar pe el nu l-am mai vazut de….nush. Mult. Razvan mai scrie, dar a trecut cam jumatate de an de cand nu s-a mai prezentat la vreo intalnire. Si e atat de simpatic cu “free hugs”-urile lui.

De astia imi amintesc acum. Stiu, e un post care se adreseaza mai mult comunitatii timisorene, dar poate ma lamuresc colegii bloggeri ce s-o fi intamplat cu oamenii astia de s-au despartit de noi atat de brusc.


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *