“Omul de online” care le stie pe toate

Il stie toata lumea, e ala care are cel putin 10 site-uri, de orientare diversa, cu cate 1000 de unici adusi acolo prin spam de mare calitate. Isi da cu parerea despre orice se intampla in online, dar asta doar pentru ca toti is niste prosti. Manafu are niste evenimente de tot rahatul, iar Bobby Voicu nu are ce cauta in mediul asta. Desigur, cand se intalneste cu ei fata in fata, ii cheama la cafea, pentru ca el are niste proiecte despre care vrea sa vorbeasca.

Comunitatea de bloggeri din care face parte e de cacat, pentru ca nu-i accepta peroratiile penibile despre ceea ce face el in online. Niste prosti, ca are mai mult trafic decat aialalti toti la un loc. Sa nu mai vorbim de relevanta, cei 400 de follower pe twitter si miile de vizitatori ii confera automat statutul de blogger cu greutate (virtuala, ca aia naturala exista deja).

El nu merge la evenimente, dar isi permite sa le critice, din spatele mnitorului, bazandu-se pe niste tweet-uri si maxim 3 articole. Nu merge la intalniri cu bloggeri, ca nu-s de nasul lui, dar isi permite sa critice fiecare actiune de felul asta, ca e normal ca toti sa se intalneasca si sa il vorbeasca pe el de rau. (Da, ma, si aia la rugby, cand se aduna in mijlocul terenuli, tot despre el vorbesc).

Iar cand se simte nebagat in seama, inventeaza niste conflicte. Noroc ca noi, astialalti, deja stim sigur ca ori e schizofrenic, ori paranoic, ori ambele. Nu, nu dau link, si nu din bun simt, ci din cauza ca nu vreau sa-i trimit pe pagina oameni adevarati, nu boti de Google.


9 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *