Tudor Chirila, teatrul si alinierea planetelor

Update: Invitatiile s-au dat, fericitii castigatori sunt Hoinaru si Marcel. O sa primiti mail de la mine cu detalii.

Eu nu am putut alege dintre comentarii, toate mi-au placut tare mult, asa ca am rugat-o pe Simona Stanescu, pe Twitter, sa ma ajute, fara sa stie ce face :D. Iata dovada: http://twitter.com/#!/SimonaStanescu/statuses/119322304051290112

V-am mai povestit eu de Tudor Chirila si de cat de tare se consuma el pentru piesele de teatru in care joaca. Unde mai pui ca el e si regizor de lumini si, pana nu e totul perfect stabilit pentru piesa, nu se opreste din aranjat decorul. Cu alte cuvinte, perfectionist e putin spus.

Cand am fost la FITS anul acesta, am ratat piesa cu care venise in festival. Pentru ca nu stiam de ea, pentru ca imi luasem bilete la alte spectacole si n-am putut ajunge si la el. Mi-a parut tare rau atunci si, uite, planetele se aliniaza intotdeauna si voi avea sansa sa-l vad chiar vineri (adica peste 2 zile), cu acelasi spectacol, la Festivalul de Teatru Scurt din Oradea. Piesa se numeste “Preludiu si Liebestod”, se joaca la Centrul de proiecte Culturale Oradea, regia Iarina Demian.

Cu mare bucurie am aflat acum ceva vreme ca Tudor Chirila doreste sa repuna in scena Biloxi Blues, in regia aceleiasi Iarina Demian. Despre Biloxi nu stiu sa va spun mare lucru, pentru ca nu l-am vazut, dar de auzit am auzit o gramada. Se pare ca s-a jucat cu casa inchisa de fiecare data, am auzit ca la Timisoara au fost multi dezamagiti ca nu au mai gasit bilete. Gasiti aici o recenzie draguta despre spectacolul de la Timisoara.

Ei bine, pe 3 octombrie 2011, Biloxi Blues revine la palatul Copiilor, iar eu am doua invitatii duble pentru voi, cei care sunteti din Bucuresti si puteti merge la spectacol.

Lasati-mi, va rog, un comentariu in care sa-mi spuneti de ce v-ar placea sa vedeti (sau sa revedeti) Biloxi Blues, iar eu voi alege doua dintre comentarii, pe ratiuni pur subiective. Azi raspundeti, maine anunt castigatorii.

Deci, va plac teatrul? :)

 


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *