Evenimente in Timisoara (2)

Repede, repede, ca a trecut ziua de joi fara sa fac recomandarile pe care am promis ca le fac, dar recuperez acum si sper sa va placa macar una din sugestiile de mai jos.

Incep cu recomandarea saptamanii viitoare, adica spectacolul lui Nigel Kennedy (pentru ca sunt convinsa ca nu va fi doar un concert, va fi un adevarat spectacol), joi, pe 29 martie, incepand cu ora 20, la Filarmonica Banatul. Bilete se mai gasesc aici, nu foarte multe, ce-i drept. Eu abia astept concertul, mai ales ca voi fi acolo mai devreme, sa vad pregatirile de culise si, pentru ca sunt blogger oficial al evenimentului, o sa va tin la curent cu ceea ce se intampla in spatele cortinei.

Azi, la Jazz Office e Music for the Spring Equinox, incepand cu ora 21.30. Nu-i stiu pe artisti, insa merg pe mana celor de la Jazz, pana acum n-a fost un concert la care sa merg si care sa nu-mi placa.

Tot azi, la Casa Studentilor, se intampla un maraton de teatru de 24 de ore. Cine se simte in stare de asa o performanta (sa stea atent, sa aplaude si sa se bucure de actul artistic pentru atata vreme) are aici informatiile necesare. Eu, recunosc, nu cred ca as rezista, dar ideea mi se pare excelenta.

Tot azi, dar mai spre miezul noptii, asa, la Fratelli Timisoara se intampla party cu un mega DJ. De ce ii zic mega? Pentru ca l-am vazut “in actiune” acum o luna, cand am fost in vizita la Fratelli Bucuresti. Il cheama DJ Sylvain Armand si mixeaza muzica veche si muzica noua atat de bine ca nu te poti opri din dansat.

Recomandarea pentru sambata e una singura, tot Jazz Office. Ei au inceput, de o vreme, seri de film, care se desfasoara in fiecare sambata. Sunt filme de cinemateca, valoroase, pe care sa le vezi intr-o atmosfera relaxata, eventual cu un pahar de vin in fata. Saptamana asta se va viziona “Se7en”, cu Brad Pitt, Gwyneth Paltrow si Kevin Spacey. Stiu ca sunt putine sanse sa nu-l fi vazut, dar intotdeauna e o placere sa-l revezi.

Ne citim saptamana viitoare cu alte recomandari!


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *