Make, muzica si Acoustic bloggers

Sunt unele lucruri care se petrec departe de Timisoara, dar la care mi-as dori foarte tare sa particip, iar unul dintre aceste lucruri e Acoustic Bloggers, un eveniment la care bloggerii sunt invitati sa cante, eveniment initiat de Forever Folk si Marius “Make” Matache, un doctor in chimie care lucreaza pentru protectia mediului si are un job full time ca si cantaret de folk. Sau invers :)

Evenimentul asta e special pentru ca face ceva special: nu cere bani de intrare la spectacol, dar roaga participantii sa doneze cat se poate, din putinul lor, ca Stefanut sa se faca bine. Ori ce poate fi mai frumos intr-o seara frumoasa de 25 aprilie, decat sa mergi sa te simti bine la un eveniment care iti va pune, in mod sigur, zambetul pe buze.

Mi-ar placea niste bloggeri acustici, de astia, si la Timisoara (asa cum zice si maestrul superb Sirb), mai ales ca noi, din cand in cand, ne mai si amintim cu mare nostalgie despre cum a fost la festivalul de folk de la Alba Iulia si parca am vrea sa recream acea atmosfera si aici, acasa la noi.

Si daca mergeti la concertul din 25 aprilie, in Joy Pub, sa ascultati cateva melodii si pentru mine. Poate ciocnim si un pahar imaginar, asa, intre doua orase la 600 de kilometri departare :)


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *