Un altfel de raspuns la topul agentiilor din Romania

Cand am fost rugata sa-mi exprim parerea despre agentiile ce activeaza in zona online, am hotarat sa nu iau in calcul exclusiv agentiile cu care am lucrat, ci acele agentii care mi-au placut (placut, asta, e relativ; am luat in considerare cat de frumos au fost comunicate campaniile, cum au scris e-mail-urile care mi-au ajuns in inbox, cum au transmis ideea mai departe prin intermediul bloggerilor etc.)

Raspunsurile mele, cu tot cu motivatie, ca asa e frumos. Ordinea e pur intamplatoare.

The Practice. Le iubesc pe fetele astea, brief-urile venite de la ele sunt complete si nu necesita lamuriri suplimentare. Comunica frumos si unitar, se dedica fiecarui client in parte si asta se simte mult.

Golin Harris. Foarte faine campanii, foarte mult entuziasm in jurul campaniilor facute de ei. Am urmarit cu interes aproape orice actiune de-ale lor, doar pentru ca intotdeauna sunt amuzante si-mi aduc un zambet pe buze.

Webstyler. Nu stiu exact de ce imi place de ei, stiu doar ca transmit foarte multa emotie in fiecare e-mail pe care il primesc de la ei. Sunt implicati in actiuni de CSR pe care le transmit mai departe foarte frumos.

McCANN. Chiar daca nu intotdeauna am avut experiente minunate cu ei (desi e gresit sa spun “ei”, doar unul din oamenii lor a fost iesit din alta lume), imi plac campaniile pe care le fac si imi plac clientii lor. Ce-mi mai place la ei e faptul ca par ca sunt foarte implicati in a-si sfatui clientii sa accepte campanii curajoase, putin iesite din tipare.

iLEO. Astia mi-s dragi pentru ca-s sariti de pe fix, au tot felul de campanii si proiecte cu idei noi, care nu prind intotdeauna, da-mi place curajul lor. As vrea sa fie mai multe iLEO pe piata, agentii dispuse sa incerce lucruri pe care altii le considera o nebunie.

Si topul.

Top-Agentii-in-Blogosfera


2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *