Facebook si intalnirile frumoase

Ieri, stand de vorba cu invitatii si realizatorii spectacolului Opera per Sempre, spectacolul care a deschis festivalul Toamna Oradeana, am intrebat, curioasa: “Cum ati ajuns sa va cunoasteti si sa lucrati impreuna?” (adica regizorul Horia Balint, dirijorul Cristian Sandu si artistii Raffaella Battistini, Olivia Latina, Daniela Vladescu, Stefan Ignat, Alfredo Pascu si Jose Conception).

Si am aflat o poveste tare frumoasa, spusa de Daniela Vladescu.

“Ne-am cunoscut pe Facebook. Eu stiam de activitatea lui Horia si l-am abordat. Voiam sa stiu daca e interesat de o colaborare, daca am fi putut face impreuna spectacole in tara. Am stat mult de vorba fara sa ne intalnim si am pus la cale tot felul de lucruri. Apoi, primul nostru spectacol impreuna a fost un adevarat fiasco. Nu din cauza ca noi nu ne-am facut treaba, ci din cauza ca am avut ghinionul sa lucram cu cineva foarte neserios. Spectacolul la care am cantat mare parte dintre noi, cei ce cantam si aici, la Oradeam in aceasta seara, a fost unul de caritate. Ei bine, dupa spectacol, organizatoarea a fugit cu toti banii, lasandu-ne pe noi sa platim dupa ea: cazari, mancare, toate lucrurile astea. A fost urat, dar cred ca atunci ne-am format ca o familie.”

Despre spectacolul de la Oradea, “Opera per Sempre”, Horia Balint a spus asa: “E pentru prima oara cand suntem cu totii pe aceeasi scena si ma bucur ca Spania, Italia si Romania, fortele operei mondiale, au reprezentanti in acest spectacol. Sunt foarte incantat si abia astept sa vina ora 20, sa ne bucuram de opera.”

Spectacolul a fost fantastic. Mai mult nu pot sa zic. Va las cu doar o mica parte, clipul oficial al evenimentului, ca sa va faceti o idee ce bucurie am trait aseara, in sala teatrului Regina Maria din Oradea.

Organizatori: Casa de Cultura Oradea, cu sprijinul Primariei Municipiului Oradea.

Sponsori: Ciuc, Golden Brau, Siemens, Vandana, Farmacia 3, Organique, Total Clean, Proges, Graf.

Parteneri: Digi 24, Zile si Nopti, Magic FM, Crisana, Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihor Online, Erdely Online, Living InImperoZelist Monitor, Window Pub, DreamstudioUtopiumThe 4thFloorStandout.

Masina oficiala: Mercedes prin ATP Exodus


3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *