Festival. Dilema Veche

Pentru ca stau deja acasa de o saptamana si jumatate, m-am gandit sa nu mai stau, totusi. Si sa plec la Festivalul Dilema Veche, pentru week-end. Dupa atatea mii de kilometri prin tara, Alba Iulia mi se pare “aici, dupa colt” si ar fi pacat sa ratez festivalul asta despre care stiu de-o vreme, dar nu s-a nimerit niciodata sa pot merge.

Practic, merg pentru o singura chestie (adica pe aia imi doresc foarte tare s-o vad): “Corpuri in cetate“, spectacol de dans, un fel de 3 in 1 magic, daca e sa ne luam dupa descriere. Vor fi trei spectacole succesive a cate 20 de minute, primul e cu actori si recreeaza scene ale unui film de actiune, al doilea e realizat de Vva Stefanescu (cu care am si facut un interviu in urma cu trei saptamani si tare mi-ar placea sa o reintalnesc), iar al treilea e un tango dansat de Razvan Mazilu si Monica Petrica (i-am vazut acum 4 ani si ceva in spectacolul “Un Tango Mas” si, va spun, m-au dat pe spate, sunt minunati).

Pe langa tot felul de dezbateri, lecturi si targuri de meserii, mai sunt niste chestii in program pe care vreau sa le vad: “Searching for Sugarman” (nu l-am vazut inca si cam vreau de multisor), “Love Building” (l-am vazut, nu e o lumina de film, dar m-a relaxat atat de tare incat as vrea sa-l mai vad o data), concertul Mariei Raducanu cu Chris Dahlgren si Jazzybirds (ah, Maria!) si Fanfara Ciocarlia (pe care s-ar putea sa n-o vad, totusi, ca e duminica seara la 21.30; desi s-ar putea sa fac o exceptie si sa merg noaptea spre casa).

Dupa atata frig si ceata sper s-apara soarele in Cetatea Alba Iulia. Partener de mobilitate al deplasarii este echipa simpatica de la Autonom Rent-A-Car.

Ultrabooks Toshiba

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *