Fetelor, cum mai detectam barbatii?

In jurul meu vad ca tot mai multi barbati au devenit mult prea peocupati de aspectul lor fizic. Epilat, unghii lacuite, ore intregi petrecute la stilist sau in magazinele de cosmetice etc. Eh, acum nu zic ca nu e nevoie, ca barbat, sa faci cateva chestii care tin de igiena, cum ar fi sa te speli, sa iti tii unghiile ingrijite, sa iti aranjezi parul, chestii de genul asta (am inteles ca e chiar comod si epilarea axilei si a zonei inghinale, mai ales cand e cald). Dar de aici pana la a te “bate” cu o femeie pentru o programare la un cabinet cosmetic e cale lunga…sau era, cel putin, pana acum cativa ani. Scuza de genul: “nu pot sa vin acum la strand ca nu m-am epilat” era exclusiv atribuita femeilor; ei bine, saptamana trecuta am auzit exact aceeasi fraza spusa de un amic. Era sa-mi scape telefonul din mana, iar urmatoarea reactie a fost sa izbucnesc intr-un ras necontrolat si sa-l sfatuiesc sa-si faca si pedichiura, daca tot se epileaza.

Si nu, nu inteleg nevoia asta a barbatilor, care petrec prea multe ore facandu-si tot felul de ajustari, spunand ca tin la igiena lor. Pai dragilor, daca tineti atat de mult la igiena voastra, de ce plecati din cluburi cu cate o pitzi agatata de gat, a carei igiena e (in mod evident) de o calitate indoielnica? Si cu care daca mergeti acasa, exista sansa sa va inruditi moral 😉 cu jumatate dintre cunoscutii vostri?

Eu nu vreau un barbat cu care sa ma cert ca mi-a folosit toate benzile de ceara, cu care sa fac concurs “cine are stilist mai mishto”, care sa-mi ia lacul de unghii si crema de corp sau care sa-mi spuna ca gelul de dus pe care l-am luat nu are destul “kashmir” in el; nu vreau un barbat cu piele fina, cuticule taiate sau care sa se pupe cu prietenii lui de cate ori se intalnesc.  Pentru ca prietene cu care sa impart toate lucrurile astea, am destule… Voi?


5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *