Florin Chilian la Timisoara

Vineri, in data de 20 august, Florin Chilian va sustine un concert pe terasa clubului No Name. Nu, n-o sa scriu aici un comunicat de presa, ci o sa scriu despre Florin, pe care am avut onoarea sa il cunosc.

De ce zic onoarea, cand o tara intreaga il blameaza pentru ca se cearta cu ProTv-ul pentru niste bani din drepturi de autor? Pentru ca omul asta are unul dintre cele mai curate suflete pe care le-am intalnit in viata mea. A venit la licitatia pentru Daniel cu inima deschisa, a cantat, a licitat si apoi a facut cadou ceea ce avea mai de pret: partitura piesei “Zece”, pentru care s-a judecat cu Ministerul Culturii.

Pentru ca a fost alaturi de Timisoara si timisoreni in marsul de pe biciclete din aprilie si a venit sa pedaleze pentru cauza noastra, pe ploaie, desi nu avea nimic de castigat din asta, in afara de o raceala zdravana.

Si, mai ales, pentru ca omul e de o sensibilitate aparte atunci cand canta. Stiu ca am plans la concertul pentru Daniel, atunci erau, poate, alte conditii, dar piesele lui intotdeauna m-au miscat, chiar daca nu sunt un fan declarat al pieselor lui.

Organizatorii au pus in vanzare bilete la pretul de 25 de lei. Totusi, pentru studenti sunt niste locuri speciale, in fata scenei, pe niste perne moi, iar accesul se face cu carnetul de student la purtator, pretul biletului fiind de 15 lei.

Avem si un concurs la care se dau (cum altfel) zece invitatii duble, concurs pe care il gasiti pe blogul Trender, foarte simplu, de altfel: scrieti acolo refrenul vostru preferat de la Chilian si apoi lasati un link cu profilele de Twitter si/sau Facebook.

Mno, ne vedem vineri, zic.


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *