Ganduri de An Nou

M-am trezit de dimineata cu un singur gand: azi plec de la munte, din vacanta, inapoi spre realitate. Nu ca ar fi o realitate care ma supara, din contra, abia astept sa ma reapuc de munca, insa zilele petrecute departe de lume si cu oameni pe care abia ii cunosc m-au facut sa ma simt minunat. Si n-as fi vrut sa se termine atat de repede.

4 dimineti cu vedere spre brazii incarcati de zapada, 4 dimineti cu cafeaua facuta la filtrul tremurand din bucataria pensiunii, 4 dimineti cu mic dejun sanatos, 4 dimineti in care am coborat intre oamenii care deja se trezisera si carora le-am zambit nu pentru ca trebuia, ci pentru ca am simtit.

Zile de an vechi, zile de an nou, amalgam frumos, cam asa cum e viata mea de vreo 2 ani incoace. Si totusi, cu tot amalgamul asta, in aceasta dimineata m-am trezit stiind exact ce vreau sa fac, cum vreau sa fac si cand vreau sa fac. Mi s-au facut clare niste directii pe care trebuie sa le urmez si cred ca asta e cea mai mare realizare a unor zile in care doar m-am odihnit, fara sa ma gandesc la ce urmeaza.

E bine, in sfarsit, dupa atata timp. Oboseala s-a dus si sunt pregatita sa o iau de la capat, cu mai multa motivatie. Cred ca a ajutat si faptul ca in aceste zile am fost doar eu, fara blog, fara online, un alt om intre oameni.

An nou fericit tuturor!


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *