Gazeta de festival oradean: mult a fost, putin a ramas

Mai exact, au mai ramas doua zile din acest maraton cultural numit Toamna Oradeana. Pentru mine a fost cel mai festival dintre toate, pentru ca am stat acolo fix 2 saptamani si 3 zile, timp in care am incercat sa scriu comunicate de presa, sa ma ocup de pagina de Facebook si Twitter, sa citesc tot ce scriu altii despre eveniment, sa merg la spectacole, sa stau de vorba cu artistii, sa supervizez, in general, tot ce se intampla in online.

Am avut ajutoare, ca altfel nu puteam: bloggerii oradeni, care au venit la spectacole, au impartit pliante, au ajutat publicul sa intre in sali si sa-si gaseasca locurile, au transmis live pe Twitter si Facebook, au scris, au inghetat alaturi de noi in serile reci ale concertelor in aer liber. Asta dupa ce mergeau zilnic la job, unii chiar si in weekend.

Am avut ocazia sa-i cunosc pe Horatiu Malele, George Ivascu, Meda Victor si sa stau vreo ora si ceva de vorba cu ei. Asta e priceless. Am avut ocazia sa-l cunosc pe Petre Fumuru si sa il revad pe Florin Piersic Jr. La fel de priceless. Am vazut un concert care mi-a ramas foarte adanc in suflet, adica jazz fusion cu Hadrien Feraud, Tzumo Arpad si Gergo Borlai. Am povestit cu Sorin Terinte despre emotiile transmise catre public si am luat micul dejun cu Trupa Veche, cel mai vesel mic dejun de cand ma stiu.

A fost minunat, totul, iar oboseala e mult mai mica atunci cand faci lucruri frumoase.

Multumesc Flavius ca ai avut incredere in online si multumesc din nou bloggeri oradeni ca m-ati sprijinit si ati aratat ca o comunitate poate sa faca lucruri mari, de neuitat.

Si sa ma iertati toti ceilalti care mi-ati suportat articolele, postarile de pe Facebook si tweeturile cu si despre #to2011, dar asa stiu eu sa “spamez” cand fac lucruri de drag si cu drag.

PS: nu am uitat de bloggerii veniti din alte parti, dar pregatesc un articol mare cu toti cei prezenti in festival :)


6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *