Guilty pleasures

Le stiti. Le aveti. Toti le avem. Sunt chestiile alea pe care nu ne vine sa le recunoastem, dar le facem. Nu, nu despre masturbare e vorba, desi e si asta un subiect bun de discutie 😀

Eu recunosc: m-am uitat la “Clona”. De la inceput pana la sfarsit si la cateva episoade din reluari. Si nu numai ca ma uitam, dar am inceput sa-i caut coloana sonora. Si sa studiez imbracamintea actritei principale. Si sa sufar odata cu personajele. As putea sa gasesc niste scuze, gen: sunt interesata de religie si era interesant sa urmaresti comportamentul musulmanilor intr-un film; vorbeau despre droguri si influenta lor asupra celor care le consumau si dramele familiilor lor – asta era pe bune, au fost si marturii ale unor dependenti de droguri si alcool; ideea clonarii umane e, pe de-a intregul, interesanta.

Dar nu. Era, totusi, o telenovela. Una dramatica, cu femei isterice si teatru ieftin, dar am urmarit-o cap-coada.

Am fost fana Backstreet Boys. Si Mariah Carey. Salivam uitandu-ma la MTV, la cate un videoclip al baietilor de aur si imi exersam talentele muzicale, adanc ingropate, pe trilurile “privighetoarei”. Stiam (cred ca stiu si acum) pe de rost versurile albumului “Emotions” si “Music Box”. Desi inima mea apartinea pe vecie lui Queen, am avut si astfel de scapari…

Am citit Dan Brown. Tot ce a scris. Mi-a si placut, desi sustineam sus si tare ca eu n-o sa citesc niciodata autori “la moda” (pe Coelho tot n-o sa-l citesc vreodata). Dar dupa ce am terminat “Codul lui Da Vinci”, nu m-am mai putut opri. Si ma gandesc sa recitesc “Fortareata Digitala”.

Am acasa colectia “Cosmopolitan” din 2002 pana in 2008. Adica 6 ani x 12 luni/an. Faceti voi calculele. O citeam din scoarta in scoarta, desi, la un moment dat devenise foarte distractiva prin “sfaturile” catre populatia feminina si nu-si mai merita banii. Pe langa “Cosmo” mai am si cateva numere din “Tabu”, iar numarul cu Maia Morgenstern pe coperta inca se numara printre chestiile care ma mai bucura din cand in cand.

Va invit la dezvaluiri 😉


13 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *